20 / 04 / 2024

Mehmet Okay: 2015'te Halkalı-Güneşli Hattı ve Ümraniye'ye dikkat!

Mehmet Okay: 2015'te Halkalı-Güneşli Hattı ve Ümraniye'ye dikkat!

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.



Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2015'te İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgelerin başında Halkalı-Güneşli'nin geleceğini, Anadolu yakasında da yeni ofis ve rezidans projeleriyle Ümraniye bölgesinin öne çıkacağını düşünüyor. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının bölgeye gelmesiyle Ümraniye'nin değeri bir kat daha artacak" diyor. 

¦ Ant Yapı için 2014 verimli bir yıl oldu mu? 

Yurt dışında yıllık 1 milyar dolarlık yurt içinde ise 250 milyon dolarlık devam eden işlerimizin üstüne yüzde 10 artış ile yurt dışında taahhüt işlerimizin yıllık cirosunu l.l.milyar ve yurt içinde yatırım projelerimizi 275.milyon yıllık ciro hedeflenmekte ki bu işler yurt dışında Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan içinde yaklaşık 30 iş ile yurt içinde 4 yatırım projesiyle bu hedeflerimizin gerçekleşmesini beklemekteyiz. 

¦ 2015'ten beklentileriniz nasıl? 

Önümüzdeki yıl geçen yıl gibi seçim süreçleri sektörü etkileancak derin veya uzun süreli bir etki olacağını düşünmüyoruz. 

Önümüzdeki yıl çok büyük bir durgunluk beklemiyoruz. 2015 yılında da yaklaşık yüzde 10'luk bir büyüme hedefliyoruz. 


Akşam Future


Geri Dön