25 / 04 / 2024

Referans Güneşli ödemeleri!

Referans Güneşli ödemeleri!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteren Referans Güneşli Konutları 'nda 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte Referans Güneşli ödemeleri...



Toplam 161 tane daire ve 32 tane dükkandan meydana gelen Referans Güneşli'de konutların alanları 56 metrekareden başlıyor, 232 metrekareye kadar ulaşıyor.


Referans Güneşli Evleri 2 bloktan oluşuyor. İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli bölgesinde yükselen proje  Kiler GYO  imzası ile hayata geçiriliyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak dizayn edilen  Referans Güneşli  ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. 


Referans Güneşli fiyat listesine göre daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan dükkanların büyüklükleri ise 30 ile 860 metrekare arasında değişiyor.


Dükkan fiyatları 557 bin TL'den başlangıç gösteren Kiler Gayrimenkul Referans Güneşli projesinin sosyal olanakları arasında; çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, spor alanları bulunuyor. 


Referans Güneşli ödemeleri!

- Peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor.

- Yüzde 30 peşin ödemelerde, kalan kısım için firma bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

- Yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.


Referans Güneşli iletişim

Satış ofisi telefon: 444 51 11

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön