29 / 03 / 2024

mehmet keleş düzce yatırımları

mehmet keleş düzce yatırımları

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptığı açıklamada 16 Nisan’da ‘evet’ diyen Düzcelilerin bu sadakat vefakarlığının karşılığını fazlasıyla alacağını dile getirdi.

Mehmet Keleş: Düzce'nin her yerine yatırım yapıyoruz!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyenin faaliyetlerini ve projelerini anlattı. Başkan Mehmet Keleş, 2017 yılı için Düzce’nin her bölgesine yatırım yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Düzce'de afetzedelere ödemeler başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Düzce'nin Nasırlı köyünde yaşayan İ.Ü, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Mehmet ve oğlu Ali Bakan ile tartıştı. Çıkan arbedede tüfekle ateş ederek baba-oğulu yaralandı.

Mehmet Keleş'in borçlarına karşılık 47 konut satıldı!

Eski Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'in borcu karşılığında belediyeye ait olan 47 daire de borca karşılık belediyenin işlerini yapan firmalara satıldı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Düzce Şıralık Spor Kompleksi inşaatı sürüyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Sportif ve Sosyal mekan alanı olarak hazırlanan ve 36 bin metrekare alan içinde inşası devam eden Şıralık Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Düzce Güreş Stadyumu 22 Temmuz'da açılacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş projeler hakkında bilgi verdi. Yapımı devam eden Güreş Stadyumu 22 Temmuz'da açıklanacak.

Düzce Güreş Salonu 25 Mayıs'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü Özkan Olcay Spor Salonu 25 Mayıs'ta vatandaşların hizmetine açılacak.

Düzce Güreş Salonu için geri sayım başladı!

Düzce Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özkan Olcay Spor Salonu Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü 18 Mayıs'ta açılacak.

Düzce'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptığı açıklamada 16 Nisan’da ‘evet’ diyen Düzcelilerin bu sadakat vefakarlığının karşılığını fazlasıyla alacağını dile getirdi.

Mehmet Keleş: Hızlı tren Düzce için çok önemli!

Düzce'de dün gerçekleştirilen ‘Hızlı Tren Paneli- Gelecek Nesiller için Refah: RaHat’ çalıştayında açıklamalar yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş hızlı tren güzergahı için Düzce’nin uygun olduğunu dile getirdi.

Düzce yatırımları masaya yatırıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında her hafta toplanan ve belediye üst yönetiminin katıldığı koordinasyon toplantısında Düzce Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımlar değerlendiriliyor.

Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkı açılış için gün sayıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Mehmet Keleş'ten katı atık tesisi açıklaması!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, merkeze bağlı Esençam Köyü sınırları içinde yapılan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi”nin işletilmesinde ve yatırımın niteliği konusunda yapılan eleştirilerle ilgili açıklama yaptı.

mehmet keleş düzce yatırımları Haberi

mehmet keleş düzce yatırımları


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 16 Nisan’da rekor oy oranıyla yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyen Düzcelilerin bu sadakat vefakarlığının karşılığını alacağını belirtti.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 16 Nisan referandumu sonrasında Düzce için yapılacak projeleri görüşmek üzere Ankara’ya gitti. Devlet Su İşleri (DSİ) Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ve çeşitli kurumlarla görüşmeler yapacak olan Başkan Keleş “Düzce 16 Nisan Referandumunda AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan inancını açık ara farkla ortaya koydu. Şimdi karşılığını alma zamanıdır. Düzce Belediyesi olarak daha yaşanabilir bir kent ortaya çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ankara’da çeşitli kurum ve kuruluşlarla da görüşerek orada Düzcemizi Düzce için hazırladığımız projelerimizi anlatıyor, destek istiyoruz. Ben inanıyorum ki bu süreçten sonra Düzce hak ettiği hizmete, yatırımlara ve tüm ayrıcalıklara...