25 / 04 / 2024

mehmet latif topbaş bim

mehmet latif topbaş bim

İş adamı Mustafa Latif Topbaş, bazı görsel ve yazılı medya organlarında yer alan "Zeytineli Köyü'ndeki yazlık evler ve İzmir Kemalpaşa'da 1600 yıllık mozaikler" konulu haberlerle ilgili açıklama yaptı...

Mustafa Latif Topbaş Kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş’ın mesleği nedir? Mustafa Latif Topbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Arzev İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzev İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Latif Öztürk ve Şehmuz Güngör ortaklığında kuruldu.

Mustafa Latif Topbaş BİM'deki hisselerini sattı!

Mustafa Latif Topbaş BİM'deki hisselerini 2 milyar 737 milyon 496 bin 512 liraya sattı. KAP'a yapılan açıklamada Bim'in yönetiminde ve kontrolünde bir değişiklik olmadığı kaydedildi.

Urla Villaları için danıştaydan yıkım kararı!

İzmir’in Urla İlçesi Zeytineli Köyü’nün Hacılar Koyu’nda, AKP iktidarına yakınlığı ile bilinen işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villalar için Danıştay’dan yıkım kararı çıktı...

Urla villaları hakkında son karar ne?

İzmir'in Urla İlçesi'nde bulunan ve zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da tatilini geçirdiği işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villalar ile ilgili çevrecileri üzecek karar geldi.

İzmir Urla Villaları için yürütmeyi durdurma kararı!

İZMİR’in Urla İlçesi Zeytineli köyünde, işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villaların bulunduğu bölgenin SİT derecesini 1’den 3’e düşüren ve villaları kurtaran kararın yürütmesi durduruldu.

ELS Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ELS Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Taştan ve Mehmet Latif Taştan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.

Urla villaları için bilirkişi raporu açıklandı!

Urla Hacılar Koyu’nda, işadamı Mustafa Latif Topbaş tarafından yaptırılan villaların bulunduğu bölgede, SİT derecesi değişikliğinin iptali davasında, oluşturulan bilirkişi heyeti raporunu mahkemeye sundu. İşte ayrıntılar...

AYD İnşaat ev dekorasyonu hizmeti de veriyor!

Ev dekorasyonu konusunda uzmanlaşan Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci kendi iş yerini hizmete açtı. AYD dekorasyon, sektöre yeni bir kalite kazandırmayı hedefliyor..

Kadir Topbaş, yağışların İstanbul'a kaç günlük su kazandırdığını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Feshane Kültür Merkezi’nde Uluslararası Rumeli Balkan Trakya Kültür Günleri’ne katıldı. Topbaş, yağışların İstanbul'a kaç günlük su getirdiğini açıkladı.

ÖZC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÖZC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Özcanlı, Mehmet Latif Özcanlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Ortanca Sokak'ta kuruldu.

Mustafa Latif Topbaş 59 milyon liralık BİM hissesi sattı!

Urla'daki villalar ve dinleme kayıtları ile adı sıkça gündeme gelen BİM Birleşik Mağazalar'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş kardeşi Ahmet Afif Topbaş'a 59 milyon 250 bin liralık BİM hissesi sattı...

Mustafa Latif Topbaş: Başbakan Erdoğan'ın Zeytineli'ndeki arazimizde villası yok!

İş adamı Mustafa Latif Topbaş, bazı görsel ve yazılı medya organlarında yer alan "Zeytineli Köyü'ndeki yazlık evler ve İzmir Kemalpaşa'da 1600 yıllık mozaikler" konulu haberlerle ilgili açıklama yaptı...

mehmet latif topbaş bim Haberi

mehmet latif topbaş bim


İş adamı Mustafa Latif Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 35 yıl öncesine kadar giden dostlukları olduğunu belirterek, "Kendileri başbakan olduktan sonra, yoğun çalışma temposu nedeniyle Zeytineli'nde sadece 3 kez misafirim oldular. Bazı medya organlarında Zeytineli köyündeki arazimizde Sayın Başbakan'ın da villaları olduğuna ilişkin haberler açık bir yanılgı ve üzülerek ifade etmeliyim ki bazen bir yalanı da ifade etmektedir" açıklamasında bulundu. 


Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Topbaş, bazı görsel ve yazılı medya organlarında yer alan "Zeytineli Köyü'ndeki yazlık evler ve İzmir Kemalpaşa'da 1600 yıllık mozaikler" konulu haberlerin, özel hayatın gizliliğini ihlal ederek, yasalara aykırı olarak dinlendiği, çoğu istismar edilen ve bazılarından emin olamadığı konuşmalara dayandığını belirtti.


Söz konusu haberlerin içeriğinin kısmen gerçeği barındırsa da bunların veriliş tarzının incitici ve farklı algılara...