18 / 04 / 2024

Mehmet Nazif Günal dubai

Mehmet Nazif Günal dubai

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Gıdada herkes haldeki aracıları suçlarken Bakan Muş, “Hale gelene kadar” diyerek, kimleri işaret etti?

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gıdadaki artışla ilgili yaptıkları incelemeler sonunda, tarladan başlayarak, hale kadar olan zincirdeki kayıt dışılığın çok yüksek olduğunu vurgulayarak, bu alanın mutlaka kayıt altına alınması gerektiğini söyledi.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Mehmet Nazif Günal dubai Haberi

Mehmet Nazif Günal dubai

Petrolde yaşanan düşüş Ortadoğu’da gayrimenkul projelerini de olumsuz yönde etkilendi. Dolayısıyla bu bölgede iş yapan Türk müteahhitlerin işleri son dönemde geçmişe nazaran azalmış durumda. Ancak bazı 'niş' projeler bu olumsuzluklardan etkilenmedi. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise Dubai’nin Kanal İstanbul’u olarak bilinen projesi. 2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.


220 milyon dolarlık proje


5 yıldızlı otelin yapılacağı projede ayrıntılar netlik kazanmasa da MNG’nin yapacağı iş yaklaşık 220 milyon dolara mal olacak. Otelin yanı sıra projede ayrıca bir apartman kompleksi de yer alacak. Projeyle ilgili Birleşik Arap Emirlikleri’nin en önemli finans kurumlarından...