25 / 04 / 2024

mehmet özcan kim

mehmet özcan kim

Keşan TOKİ Sosyal Konutları Yönetim Kurulu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Uçar ve yönetim kurulu üyeleri TOKİ Sosyal Konutları ile ilgili bazı taleplerini Özcan’a iletti.

Mehmet Özcan: Keşan'da yeni imar planı için çalışılacak!

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan'ın gündeminde bulunan Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi için ayrılan 40 dönümlük alanda yapılacağı söylenen imar çalışması hakkında bilgi verdi.

Keşan cezaevinin yerine park yapılacak!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yıkılmaya başlanan eski Keşan Kapalı Cezaevi'nde incelemelerde bulundu ve bu alanda yapılacak uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Bitüder: Binaların yüzde 43,8i deprem riski altında!

Yaşam kalitemizi önemli ölçüde etkileyen konutlarımızın sağlıklı, güvenli ve konforlu olması çok önemli. Ancak maalesef ülkemizdeki konutların çoğunda bırakın lüksü, konforu bazı standart özellikler bile eksik

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Timber Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timber Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Mehmet Emin Özcan kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özcan kimdir? Mehmet Emin Özcan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Emin Özcan'ın biyografisi...

Mehmet Emin Özcan: Faizler düşüyor!

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Faizlerin artması bankaların karlarını olumsuz etkiler. Bugün itibarıyla Allah'a şükür hayat normale döndü. Bugün makroekonomik göstergeler Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösteriyor. Enflasyon oranı geri geliyor, faizler düşüyor" dedi...

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan ve İsmail Murat Özcan ortaklığında kuruldu.

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Keşan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde 11 dükkan teslim edildi!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nin içerisinde bulunan 11 şahıs dükkânının anahtarlarının teslim edildiğini söyledi.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda yapılan ve Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, saat 17.00 sıralarında başladı.

Keşan’ın geleceğine ilişkin tarihi karar!

Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, saat 17.00 sıralarında başladı.

mehmet özcan kim Haberi

mehmet özcan kim

Keşan TOKİ Sosyal  Konutları Yönetim Kurulu, 7 Haziran 2016 Salı günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetime seçilen Başkan Levent Uçar ile yönetim kurulu üyeleri Ayhan Savrın ve Mürsel Tetik, saat 14.00 sıralarında Özcan’ı makamında ziyaret ettiler. Uçar ve yönetim kurulu üyeleri TOKİ Sosyal Konutları  ile ilgili bazı taleplerini Özcan’a ileterek bu konuda destek istediler. Özcan da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, taleplerle ilgili de Keşan Belediyesi olarak gerekeni yapmaya çalışacaklarını belirtti. Uçar, Özcan’ın kendilerine gösterdiği ilgi nedeniyle de kendisine teşekkür etti.



Keşan...