19 / 04 / 2024

Mehmet Özçelik kim

Mehmet Özçelik kim

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, dönüşümde insanı odağa alan bir yaklaşımın benimsendiğini aktardı.

Mehmet Özçelik kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından aday olarak gösterilen isimler arasında yer alan Mehmet Özçelik kimdir? Mehmet Özçelik, hangi işlerde görev aldı?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Mehmet Öz, miras kavgası yüzünden Türkiye'ye geliyor!

Ünlü Prof. Mehmet Öz, kardeşi Nazlım Öz ile arasında yaşadığı miras kavgası nedeniyle Türkiye'ye geliyor...

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Mehmet Özçelik kim Haberi

Mehmet Özçelik kim

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinde gerçekleştirilen "Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar" konulu panelde, TOKİ’nin dönüşümdeki uygulama prensiplerini ve temel yaklaşımlarını aktardı. TOKİ’nin 60 şehirde, 58 milyon metrekare alanda, toplam 233 proje ile Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm programını yürüttüğüne değinen Özçelik, dönüşümde insanı odağa alan bir yaklaşımın benimsendiğini aktardı.

Çevre ve sosyal alanlarıyla insanların sosyo-psikolojik ihtiyaçlarını gözetmeyen projelerin bütünlüklü bir dönüşümü yansıtmadığını vurgulayan Özçelik, “Dönüşümde bozulmuş olan kentsel mekânın ekonomik, toplumsal, fiziksel ve çevresel koşullan algılanmalı ve bütünleşik bir yaklaşımla iyileştirmeye yönelik eylemler geliştirilmelidir” dedi.

HER YÖNÜYLE DÖNÜŞÜM

Özçelik, bu yıl 5'incisi düzenlenen Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde dönüşümün fiziki ve sos-yal boyutunu değerlendirerek, “Kentsel dönüşümün hareket noktası ve değer olarak yer alması gereken en temel boyutu...