20 / 04 / 2024

Mehmet Özçelik özgeçmiş

Mehmet Özçelik özgeçmiş

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından aday olarak gösterilen isimler arasında yer alan Mehmet Özçelik kimdir? Mehmet Özçelik, hangi işlerde görev aldı?

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Kredi kartınız varsa 1001 TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

Türkiye'de Kredi kullanan milyonlarca vatandaş var. Bankalar, kredi kartı sahiplerinde her sene muntazam olarak kart ücreti tahsil ediyor. Ancak bu ücreti ödemek mecburiyetinde olmadığınız gibi geçmiş ödemelerinizi de tahsil edebilirsiniz.

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Arçelik 570431 MI No Frost Buzdolabı 11.198 TL! Özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya sürdüğü 570431 MI No Frost Buzdolabı kalitesi ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MI No Frost Buzdolabı kaç TL, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, sürücüsüz otomobilin geleceğine yönelik karamsarlık yarattı.

Çelik ev mi prefabrik ev mi?

Çelik ev mi prefabrik ev arasında karar vermeyen kişiler, iki türün farklılıklarını ve faydalarını araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

Fransız balkonu nasıl yapılır? Fransız balkon tehlikeli mi?

Fransız balkon son zamanlarda popüler olmaya başladı. Peki Fransız balkon nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar!

Kalp atışlarınızı izleyen Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim! 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone'nun e-ticaret sitesi Vodafone Her Şey Yanımda'dan Xiaomi'nin 11 farklı egzersiz moduna sahip olan akıllı saat Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim yaptı! Peki, Vodafone'da Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran

Kalp atışlarınızı izleyen Xiaomi Mi Band 6'ya indirim! 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

24 saat boyunca kalp atış hızınızı izleyen Mi Band 6 için indirim müjdesi geldi! Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşet 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Her an nabzınızı izleyen Xiaomi Mi Watch Lite'a kalp atışınızı hızlandıracak indirim! 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Her saniye nabzınızı takip eden Xiaomi Mi Watch Lite'a Vodafone'un e-ticaret sitesi Vodafone'dan indirim müjdesi geldi! Peki, Vodafone'da Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mehmet Özçelik özgeçmiş Haberi

Mehmet Özçelik özgeçmiş

Mehmet Özçelik kimdir?

Mehmet Özçelik, 1965 yılında Burdur’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden 1988 yılında mezun oldu.


1988-1991 yılları arasında Halkalı 1. Etap Toplu Konutları'nda Altyapı Saha Mühendisi ve Şantiye Şefi olarak görev yaptı. 


1993 yılına kadar Karayolları 17. Bölge Müteahhitliği Bakım Baş Mühendisliği ve Şantiye Şefliği görevlerinde bulunan Özçelik, 1993-1994 yılları arasında Güngören Belediyesi-Yapı Denetim Müdürlüğü'nde Mühendis, 1994-2002 yılları arasında Güngören Belediyesi Yapı Denetim Müdürü olarak hizmet verdi. 


Aralık 2002'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'ne getirilen Özçelik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sırasıyla Yol Bakım Onarım Şube Müdürlüğü(2004-2012),Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı(2012-2013) ve son olarak 2013-2014 yılları arasında Fen İşleri Daire Başkanlığı görevlerini yürüttü.  


Haziran 2014’de T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda Başkan Yardımcılığı görevine atanan Mehmet ÖZÇELİK,...