27 / 04 / 2024

Kalp atışlarınızı izleyen Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim! 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kalp atışlarınızı izleyen Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim! 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone'nun e-ticaret sitesi Vodafone Her Şey Yanımda'dan Xiaomi'nin 11 farklı egzersiz moduna sahip olan akıllı saat Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim yaptı! Peki, Vodafone'da Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran



Türkiye'nin en popüler telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone'nun e-ticaret sitesi Vodafone Her Şey Yanımda'dan Xiaomi'nin 11 farklı egzersiz moduna sahip olan akıllı saat Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi Watch Lite'ı Vodafone Her Şey Yanımda'nın mobil uygulamasından çevrimiçi bir şekilde satın almak.A101 Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate indirim yaptı! İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi...Xiaomi Mi Watch Lite, 1.4 inç büyüklüğünde TFT renkli dokunmatik ekranı ile kullanıcıların ilgisine sunuldu. Xiaomi Mi Watch Lite, 50 metre derinliğe kadar 5 ATM su geçirmezlik özelliğine sahip. Bu özellik ile saatinizi duş alırken ve yüzerken çıkarmanız gerekmez.

Xiaomi Mi Watch Lite, PSG sensörüyle kullanıcının 24 saat nabzını doğru bir şekilde izler ve nabız normal seviyelerin üzerine çıktığı zaman kullanıcıya uyarı Xiaomi Mi Watch Lite, 2 saat içinde yüzde 100 şarj olur ve tipik kullanımlarda şarjı 9 güne kadar gider.

Peki, Vodafone'da Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön