29 / 03 / 2024

Mehmet Özhaseki konut projeleri

Mehmet Özhaseki konut projeleri

Kentsel dönüşüm için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü dile getiren Mehmet Özhaseki," Güneydoğu'da çok sıkı çatışma yaşandı. Bölgede 25 bin civarında konut yapıyoruz." dedi.

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Bakan Özhaseki: İstanbul'da 600 bin konut çok riskli!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'da 6 milyon civarında konut, 1,5 milyon civarında da iş yeri bulunduğunu dile getirerek, yaklaşık olarak 600 bin konutun riskli olduğunu belirtti.

Bakan Özhaseki açıkladı: 'İlk olarak 200 bin konut yenilecek!'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada olası İstanbul depremine yönelik hazırlıkları hızlandırdıkları ve aralık ayı ortasında 5-6 maddelik eylem planını kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Bakan Özhaseki’den o ile 40 bin konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman ziyaretleri doğrultusunda açıklamalarda bulundu. Özhaseki, Adıyaman’a 40 bin deprem konutunun inşa edildiğini açıkladı.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Bakan Özhaseki’den kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Rantsal dönüşüm istemiyoruz’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye çapında 30 milyon civarında konut, 6 milyon kadar da iş yeri olduğunu ve bunlardan 2 milyonunun bir an önce değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Özhaseki, kentsel dönüşüm konusunda açıklama yaparak, “Rantsal dönüşüm istemiyoruz”

Bakan Özhaseki: ‘200 binden fazla konut bitmek üzere’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremin ilk günlerinden itibaren deprem bölgesinde görev alanlarda başladıklarını söyledi. Özhaseki, "Şu anda 200 binden fazla konut inşaatı bitmek üzere” dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı! İstanbul'da ev fiyatları düşecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Şehircilik Politikaları Çalıştayı'nda bir konuşma yaptı. Özellikle İstanbul'da konut fiyatlarını düşürmek için tedbirler aldıklarını söyledi. İşte haberin ayrıntıları...

Deprem bölgesinde 46 bin konut yıl sonunda teslim edilecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 200 bin konutun yapımının sürdüğünü vurguladı ve teslim edilecek konut sayısını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

TOKİ, 8 ilde konut teslimine başladı! Toplam 1779 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) inşasını bitirdiği 1779 sosyal konutun hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını ifade etti.

Mehmet Özhaseki konut projeleri Haberi

Mehmet Özhaseki konut projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Toplantısı'ndaki konuşmasında, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın güçlü olmayan devleti barındırmadığını, bu nedenle ülkenin büyümek, kalkınmak zorunda olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kentsel dönüşüm için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü dile getiren Mehmet Özhaseki,  "Yeni kaynaklar üreteceğiz. Belediyelere sıfır faizli krediler vereceğiz. Hedefimizde Türkiye çapında yılda 500 bin civarında bağımsız birimin yenilenmesi var. Bunun 150-200 bini İstanbul'a tekabül ediyor. 15 sene boyunca bunu devam ettirebilirsek, 7,5 milyon bağımsız birimi yenilemiş olacağız, depreme dayanıklı hale getireceğiz." dedi.

"25 bin civarında konut yapıyoruz"

 Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğuna işaret  eden Mehmet Özhaseki , "hocaların büyük çoğunluğu, '2030'a kadar bir deprem bizi bekliyor, şiddeti de 7'den aşağı olmayacak.' diyorlar. Tedbir almak lazım değil...