20 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki mıpım

Mehmet Özhaseki mıpım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de Türk ve yabancı inşaat firmaları ile bir araya geldi.

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Bakan Özhaseki'den rezerv alan açıklaması: Kimsenin malında, mülkünde gözümüz yok! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni kentsel dönüşüm yasası ve rezerv alan ile ilgili tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

İstanbul'a 'Yarısı Bizden' müjdesi! Bakan Özhaseki tarih verdi!

İstanbulluya ‘Yarısı Bizden’ müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1 Aralık'ı işaret etti. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki’den kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Rantsal dönüşüm istemiyoruz’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye çapında 30 milyon civarında konut, 6 milyon kadar da iş yeri olduğunu ve bunlardan 2 milyonunun bir an önce değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Özhaseki, kentsel dönüşüm konusunda açıklama yaparak, “Rantsal dönüşüm istemiyoruz”

Bakan Özhaseki'den depremzedelere müjde! 200 bin konutta sona yaklaşıldı! 1 ay sonra teslimlere başlıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 200 bin konutun yapımının yakın zamanda biteceğini belirterek, bir ay sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgeyi ziyaretleriyle birlikte vatandaşlara evlerinin teslim edileceğinin müjdesini verdi.

Bakan Özhaseki açıkladı: Yerinde Dönüşüm Projesi'nde depremzedelere harç muafiyeti tanınıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kahramanmaraş'tan bir örneği paylaşan Bakan Özhaseki, proje ile ilgili detayları da verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm yasası eleştirilerine yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi. İşte Mehmet Özhaseki'nin açıklamaları...

Bakan Özhaseki’den kentsel dönüşüm yasasının rant için çıkarıldığı iddialarına çok konuşulacak yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kentsel dönüşüm yasasının rant için çıkarıldığı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ne hızlı ne alelacele ne de herhangi birisine rant sağlamak için yapılmış bir kanundur. Bu, ülkenin birikimi olan bir kanundur” dedi.

Mehmet Özhaseki mıpım Haberi

Mehmet Özhaseki mıpım

MIPIM'in ikinci gününde, Özhaseki, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) "İstanbul: İki Kıta, Tek Şehir" temasıyla kurduğu ve kentin mega projelerinin tanıtıldığı İstanbul Gayrimenkul Çadırı’nda, gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı yatırımcılarıyla buluştu. 


Toplantıda konuşan Özhaseki, bulunduğu coğrafya itibarıyla şanslı bir ülke olan Türkiye'de, binlerce yıllık medeniyetin üzerine kurulu envaiçeşit güzellikle iç içe yaşandığını ifade etti.  


Günümüzde şehirlerin birbiriyle yarıştığını ve her şehrin imkanlardan maksimum derecede istifade etmek için büyük gayret verdiğini belirten Özhaseki, "Bu yarışta, kendi ülkemizdeki şehirleri değerlendirecek olursak, İstanbul'la yarışacak bir başka şehir yok. İstanbul'un yarıştığı lig doğrusu biraz farklı. Onunla yarışabilmek zor. Ama bunun dışında da yatırım yapılacak çok güzel şehirlerimiz, bölgelerimiz var." diye konuştu. 


Özhaseki, Türkiye'nin müthiş bir doğaya sahip olduğunu, şu anda bazı yerlerde denize girilirken, iç bölgelerde...