28 / 03 / 2024

mehmet özhaseki yatırım açıklamaları

mehmet özhaseki yatırım açıklamaları

2021 Yılı Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirme yaptı.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Mehmet Özhaseki: Bugünlerde yatırım yapmayan pişman olacak!

MIPIM, 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde, 29. kez gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Mehmet Özhaseki: Yabancıların Türkiye'ye ilgisi büyük, bugünlerde yatırım yapmayan pişman olacak" dedi..

Yapıen İnşaat 7 yılda 500 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, Yapıen İnşaat'ın, son 7 yılda toplam 150 milyon liralık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi..

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Rıza Esen, Mehmet Göçen ve SAYGIN Şahin ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

VA Konut Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

VA Konut Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Volkan Kavşut ve Mehmet Akif Dilsiz tarafından kuruldu. 

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Ayasofya Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ayasofya Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Mehmet Ali Ciğer tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 

Mesyap Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mesyap Yatırım Yapı Anonim Şirketi Mehmet Emin Soysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

İlk 5 ayda 4.8 milyar dolarlık yatırım geldi!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ilk beş ayda gerçekleşecek yatırımları değerlendirdi. Şimşek, "Yılın ilk beş ayında 4.8 milyar dolar doğrudan yabancı yatırım geldi'' şeklinde konuştu.

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Reşat Çalışkan, Mehmet Tayran Demir, Salih Sağında, Faruk Dindarol ve Mustafa Dindarol ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

mehmet özhaseki yatırım açıklamaları Haberi

mehmet özhaseki yatırım açıklamaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de düzenlenen 2021 Yılı Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda kentsel dönüşüm ve konut inşaatlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Özhaseki, TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettiklerini ve 2,5 milyon konutun dönüşümünü tamamladıklarını söyleyerek "Son 19 yılda çiftçilerimize toplam 165 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Yeni Türkiye'nin otomobili fabrikasının temelini attık. Yerli otomobilimizi 2023 yılında yollarda göreceğiz. Bugün artık Türkiye, insansız hava araçları başta olmak üzere pek çok alanda dünyanın sayılı savunma sanayi üreticisi ve ihracatçısı ülkeleri arasına girdi. Yerli ve milli İHA, TİHA ve SİHA'larımızla daha güçlüyüz." ifadelerini kullandı.



Kayseri'de şehir hastanesi ve raylı sistem gibi önemli yatırımların hayata geçirildiğini ve bu yatırımların...