20 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki yeşil iklim fonu

Mehmet Özhaseki yeşil iklim fonu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hindistan Çevre, Orman ve İklim Bakanı Harsh Vardhan ile görüşme gerçekleştirdi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye kentsel dönüşüm eleştirisi! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. 

Gayrimenkul sektörünün önceliği yeşil dönüşüm!

9'uncu Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde konuşan Mehmet Kalyoncu, yeşil dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yeşil Kalkınma Devrimi'yle inşaatlarda iş yapış şekli değişecek!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kılıç, "Yeşil Kalkınma Devrimi’yle inşaatlarda iş yapış şekli de değişecek." dedi.

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi ve Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, EU Talks etkinliğinde yaptığı konuşmada Yeşil Mutabakatı'nın öncülüğünde inşaat sektörü olduğunu dile getirdi.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Mehmet Özhaseki: 5 bin tane projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bizim ilçelerle birlikte neredeyse 5 bin tane projemiz var. Biz bunları yaparız ve bu bizim taahhüdümüz." diye konuştu.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Mehmet Özhaseki yeşil iklim fonu Haberi

Mehmet Özhaseki yeşil iklim fonu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hindistan Çevre, Orman ve İklim Bakanı Harsh Vardhan ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Görüşme Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 23. Taraflar Konferansı için Almanya'nın Bonn kentinde yapıldı. 

İki ülke arasındaki dostluğun altını çizen Bakan Özhaseki, yeşil İklim Fonu ve diğer finansman mekanizmalarına Türkiye'nin erişimi konusunda mevkidaşından destek isterken, Hindistan Çevre, Orman ve İklim Bakanı bu konuda destek sözü verdi.


Ev sahibi Bakan Harsh Vardhan ayrıca 2015 yılında Hindistan Başbakanı tarafından başlatılan Uluslararası Güneş İttifakına Türkiye'nin de katılması yönündeki davetini Bakan Özhaseki'ye iletti.