19 / 04 / 2024

Mehmet Salih Obut

Mehmet Salih Obut

Jet Fadıl bu kez jet atama kararlarına imza attı. Caprice’in şirketlerinden birine imza yetkisiyle yeğenlerden biri atandı. Genel müdürlük görevi süresince hangi icratlara imza attığı henüz bilinmeyen yeğenin, görevi bir dakika sonra sona erdi.

Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Mehmet Salih Obut tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2014'te açıldı.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aladağ ve Ömer Kurban ortaklığında kuruldu.

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirsa İnşaat Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Bedir tarafından kuruldu.

Msa Alkur İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa Alkur İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Anli tarafından kuruldu.

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demirci ve Mehmet Salih Salman ortaklığında kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Ebinç tarafından kuruldu.

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akaluk ve Mehmet Salih Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Öztürk tarafından kuruldu.

Meseka Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meseka Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Karabuğday tarafından kuruldu.

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Çakmak, Mehmet Salih Kölge ve Samet İyibaş ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Salih Obut Haberi

Mehmet Salih Obut

Jet Fadıl bu kez jet atama kararlarına imza attı. Caprice’in şirketlerinden birine imza yetkisiyle yeğenlerden biri atandı. Genel müdürlük görevi süresince hangi icratlara imza attığı henüz bilinmeyen yeğenin, görevi bir dakika sonra sona erdi.


Kamuoyunda Jet Fadıl olarak bilinen ve bitiremediği Bayrampaşa’daki Caprice Gold projesiyle yeni mağdurlar yaratan Fadıl Akgündüz yine bir ilke imza attı. Akgündüz mağdurlarından kurtulmak için Didim’deki Caprice Termal Oteli’ni yeğeni Nurdan Atağan’a devrettirirken Capricetermal şirketine aynı gün sırayla iki genel müdür atandı. İlk önce 10 yıl için tüm imza yetkisiyle şirketin genel müdürlüğüne Akgündüz’ün yeğeni Mehmet Salih Obut getirildi. Aynı gün şirketin tamamı diğer yeğen Nurdan Atağan'a üstelik 10 yıllığına devredildi. Akgündüz bir süre önce 258 milyon lira değerindeki Caprice Didim Otel ile 52 villa ve...