19 / 04 / 2024

Mehmet Sıdık Abay

Mehmet Sıdık Abay

MTF İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sıdık Abay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Sultanbeyli, Turgutreis Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Uzmanlar uyardı: Kabına sığmayan İstanbul çöküşe doğru gidiyor, tersine göç rakamı çok düşük!

Mega kent İstanbul'dan son bir senede 148 bin 978 yabancı uyruklu, 252 bin 27 Türk vatandaşı göç ederken, kent nüfusu ilk defa tersine göç ile 400 bin kişi azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar 400 binlik göç rakamının çok düşük olduğunu söyledi.

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Düşük faizli konut kredisinden kimler yararlanacak? Tek tek sıralandı!

TOKİ sonrasında orta ve dar gelirliler için düşük faizli konut kredisi kampanyası başlıyor. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın konuya ilişkin açıklaması bekleniyor.

Dolarda şok gelişme! O para birimi dolar karşısında 16 yılın ardından en düşük seviyesinde!

Çin’in iç piyasasında kullanılan Yuan ülke ekonomisinin görünümüne  yönelik endişelerin etkisi ile ABD doları karşısında son 16 yılın en düşük seviyesini gördü.  

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Büro Memur-Sen'den zam için Temmuz beklenmesin çağrısı: En düşük memur maaşı, işçi maaşının yarısı kadar! 

Memurlar zam çağrılarını yineleyerek, en düşük memur maaşının, kamu işçilerinin maaşının yarısı kadar olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

İntibak yasası için kollar sıvandı! Maaşı düşük emekliye 1.300 TL ek zam gelebilir!

Sosyal güvenlik ve çalışma hayatına yönelik adaletsizlikleri gidermek için kolları sıvayan hükümetin EYT’den sonra maaşı düşük kalan emekliler için  intibak yasası çıkarma hazırlığında olduğu belirtiliyor.  Peki intibak nedir? Daha önce nasıl çıkarıldı? Kimler faydalanacak?

Mayıs 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı! En düşük maaşları görenler resmen küçük dilini yuttu! Hemen bakın!

Mayıs 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı... En düşük maaşları görenler resmen küçük dilini yuttu... Hemen bakın...

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Mehmet Sıdık Abay Haberi

Mehmet Sıdık Abay
MTF İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sıdık Abay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


MTF İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...