19 / 04 / 2024

Mehmet Siyam Kesimoğlu kim

Mehmet Siyam Kesimoğlu kim

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir?

CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir?Mehmet Siyam Kesimoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun biyografisi...

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

KYK borçları hakkında son gelişmeler! Bakan Kasapoğlu duyurdu! KYK borçları siliniyor mu?

KYK borçlarının silinip silinmeyeceği gündemde yer alan konulardan biridir. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı. İşte detaylar!

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Zarifoğlu İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zarifoğlu İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mert Zarifoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da yapımı süren tesisleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

Mehmet Siyam Kesimoğlu kim Haberi

Mehmet Siyam Kesimoğlu kim

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Başarmak için yola çıkanlar asla yorulmazlar” diyen Mehmet Siyam Kesimoğlu, uçağı olan ama havalimanı bulunmayın, garı olan ama treni bulunmayan Kırklareli’ni anlattı. 


“Kırıkkale” ile karıştırılmayan bir Kırklareli yaratacaklarını dile getiren Kesimoğlu, Kırklareli’nin kabuğunu çatlatması için kente kurumsal bir kimlik kazandırma gayretinde olduklarını belirterek, “Bunun için ortak aklı kullanarak sağlıklı büyümek istiyoruz. Biz bu kentin kabuğunu kırarak tüm Türkiye’de tanınacak bir kent haline getirme konusunda çalışıyoruz ve bu kabuğu kıracağız’’ dedi.

“Başarmak için yola çıkanlar asla yorulmazlar”


Sayın Kesimoğlu, şuan Kırklareli’nin mevcut durumu ve yapacağınız çalışmalar ile ilgili bilgi verir misiniz? 


Edirne 90 küsur yıl Osmanlı’ya başkentlik yapmış. Tekirdağ; denizi var, sanayisi var. Bize oranla ilerideler. Biz biraz güdük kalmışız. Bizim bu kabuğumuzu çatlatmamız lazım. Bu kente kurumsal...