19 / 04 / 2024

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman'ın Instagramda gerçekleştirdiği canlı yayına konuk oldu.

Bakan Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle gelecek yıla ertelenen Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye adına en başarılı organizasyonu geçirmeye aday olduklarını belirtti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kasapoğlu, Türkiye'nin genç nüfusuna vurgu yaparak, Cedi Osman gibi başarılı sporcular yetiştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gençlerin başarılı olması için bütün imkanları sağladıklarına dikkat çeken Kasapoğlu, "Cedi Osman gibi örnekleri artırmamız lazım. Spor altyapısında da çok ciddiyiz. Her yerde mükemmel tesisler var. Farklı branşlarda havuzlardan kortlara ve statlara kadar birçok tesisimiz var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, kapasite ve inşaat kapasitesiyle dört dörtlük. Altyapı ve tesis var. Pek çok organizasyon düzenliyoruz ama daha da fazla yapmamız lazım. Durağanlık yok. Sürekli hedefi yukarılara koyacağız" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un her karışı sevgiyle imar edildi!


Geri Dön