24 / 04 / 2024

Muharrem Kasapoğlu stat kapasite açıklaması

Muharrem Kasapoğlu stat kapasite açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Bakan resmen açıkladı! O para bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladı! Paranızı hemen çekin

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, öğrencilere müjdeli haberi vererek GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını ifade etti.

Öğrenciler dikkat! Ödemeler yatırılmaya başlandı! Hesaplarınıza hemen bakın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği, GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Kasapoğlu yaptığı açıklamada: Ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlandığını söyledi.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

1 milyon 392 bin 629 öğrenciye müjde! 27 milyar TL'lik kredi borcu kaldırıldı! Hemen e-Devlet'ten kontrol edin!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 1 milyon 392 bin 629 öğrencinin 27 milyar Türk Lirası tutarındaki borcunun kaldırıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak! 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda 1200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detayları bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.

İş arayanlar dikkat! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak İşte başvuru şartları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 bin 147 kişinin sözleşmeli personel olarak işe alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu'nun açıklamasına göre bu 4 bin 147 sözleşmeli personel taşra teşkilatında istihdam edilecek.

Bakan Kasapoğlu 4 bin personel alınacağını açıkladı! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 4 bin 147 sözleşmeli personelin alınacağını duyurdu. İşte detaylar!

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Bakan resmen açıkladı! KYK yurt başvuruları başladı, sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Muharrem Kasapoğlu stat kapasite açıklaması Haberi

Muharrem Kasapoğlu stat kapasite açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman'ın Instagramda gerçekleştirdiği canlı yayına konuk oldu.

Bakan Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle gelecek yıla ertelenen Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye adına en başarılı organizasyonu geçirmeye aday olduklarını belirtti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kasapoğlu, Türkiye'nin genç nüfusuna vurgu yaparak, Cedi Osman gibi başarılı sporcular yetiştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gençlerin başarılı olması için bütün imkanları sağladıklarına dikkat çeken Kasapoğlu, "Cedi Osman gibi örnekleri artırmamız lazım. Spor altyapısında da çok ciddiyiz. Her yerde mükemmel tesisler var. Farklı branşlarda havuzlardan kortlara ve statlara kadar birçok tesisimiz var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, kapasite ve inşaat kapasitesiyle dört dörtlük. Altyapı ve tesis...