25 / 04 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu Kentsel dönüşümle vatandaş kazanıyor

Mehmet Tahmazoğlu Kentsel dönüşümle vatandaş kazanıyor

Mehmet Tahmazoğlu " Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi "nde Şahinbey'de yapılan kentsel dönüşümü anlattı. Tahmazoğlu, " Vatandaşı mağdur etmeden, anlaşma yoluyla yapılan dönüşüm kaybettirmez, kazandırır " dedi...

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Mehmet Topaloğlu ile Anthaven üzerine!

Çalışmalarını finans alanında sürdüren Mehmet Topaloğlu Port Alaçatı’daki konutunun ardından Anthaven ile ilk kez Ant Yapı ile tanıştı.Ant Yapı EQ Dergisi eidtörleri Toploğlu ile röportaj yaptı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu 28 Kasım 2017 (Dün) tarihinde vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Babaoğlu'ndan Dönüşüm Meram'a destek!

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Meram Belediyesi tarafından geçen hafta tanıtımı yapılan ‘Dönüşüm Meram’ adlı kentsel dönüşüm projelerinin hem Konya’da hem Türkiye genelinde gündem oluşturduğunu söyledi.

Mehmet Cicioğlu açığa alındı!

Samsun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü Mehmet Cicioğlu ile Havza Malmüdürlüğü Saymanlık Müdür Yardımcısı Talat Albayrak açığa alındı.

Mehmet Babaoğlu: Konya Seydişehir’e Tarım Köy kurulabilir!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu. Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsetti.

Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Konutları'nı inceledi!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Şahinbey Belediyesi Haziran ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Şahinbey İbn-i Sina mahallesine cami yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin yeni mahallerinden biri olan İbn-i Sina Mahallesine Cami yapımına başlandı. Caminin temel atma törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı...

Gaziantep Şahinbey'de 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep MÜSİAD'ı ziyaretinde Şahinbey bölgesinde yapılan çalışmaları ve projelerini anlattı. Tahmazoğlu, bölgede 7 yılda 75 binden fazla konut yapıldığını belirtti.

Mehmet Tahmazoğlu Kentsel dönüşümle vatandaş kazanıyor Haberi

Mehmet Tahmazoğlu Kentsel dönüşümle vatandaş kazanıyor

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, anlaşma yoluyla yapılan kentsel dönüşümden vatandaşın kazançlı çıktığını söyledi.


Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde Şahinbey'de yapılan kentsel dönüşümü anlattı. Tahmazoğlu, "Vatandaşı mağdur etmeden, anlaşma yoluyla yapılan dönüşüm kaybettirmez, kazandırır" dedi. Kentsel Strateji Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Göksu'nun başkanlığında yapılan oturumda konuşan Tahmazoğlu, son 5 yılda yapılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 


BÜTÇE 750 MİLYON LİRA 

Şahinbey'in 2013 yılı nüfus sayımına göre 817 bin 258 kişilik nüfusu ile Türkiye'nin 3. büyük ilçesi konumunda olduğunu ve 5 yılda 131 bin 154 kişilik nüfus artışı olduğunu kaydeden Tahmazoğlu, "Belediyelerde hizmet yapmak için mali yapı çok önemli; ilk olarak mali yapımızı düzelttik ve önceliklerimizi belirledik. 2009'da 92 milyon lira olan bütçemizi...