20 / 04 / 2024

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Teknik Yılmaz Isı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yılmaz Isı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Aral tarafından kuruldu. 

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Nusreddin Yılmaz Gelibolu'daki arsasını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Nusreddin Yılmaz gayrimenkullerini bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Mesut Yılmaz'ın oğulları 3. Havalimanı inşaatında!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Emir Hasan ve Mehmet Yavuz yılmaz, 3. havalimanının harfiyat işine girdi. Yılmaz Kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın harfityatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Spor Tesisleri'nde yangın!

Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bulunan 1461 Trabzon'un binasında yangın çıktı. Gece geç saatlerde klimaların patlaması sonucu meydana gelen yangına sıra sürede itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi...

Mehmet Ali Yılmaz, Tek Art İnşaat'ta hisse satışından vazgeçti!

Artık hisselerini satmak istemiyor Eski Trabzonspor Başkanı ve eski bakan Mehmet Ali Yılmaz, Tek Art İnşaat'ta hisse satışından vazgeçti. Söz konusu hisselerin değeri, dünkü kapanış fiyatı ile 7.5 milyon TL...

Mehmet Ali Yılmaz: İzmir Alaçatı'ya 50 milyon dolarlık yatırım yaptık!

Tek-Art Holding’in sahibi Mehmet Ali Yılmaz İzmir Alaçatı ’da 50 milyon dolarlık turizm yatırımı yaptı...

Turgut Yılmaz'ın GSD Holding sermayesindeki oy hakkı yüzde 30.31'e çıktı!

M.Turgut Yılmaz ve birlikte hareket edenlerin GSD Holding A.Ş. sermayesindeki toplam oy hakkı yüzde 24,65'ten yüzde 30,31'e çıktı...

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir Haberi

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınatlatma Platformu'nda (KAP) SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince şirketin 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişleri hakkında açıklama yaptı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat'ın KAP açıklaması: 
SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Şirketimizin 31 Mayıs 2018 tarinde yapılacak 2017 yılı Olağan Genel Kurul'da (A) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer ve Cezmi Öztürk'ün ve  (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri ekte sunulmuştur.

Mehmet Turgut Yılmaz için tıklayın
Akgün Türer için tıklayın
Cezmi Öztüriçin