23 / 04 / 2024

Mehmet Umur kim

Mehmet Umur kim

Mehmet Umur, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Peki, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur kimdir?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Mehmet Umur kimdir?

Mehmet Umur, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Peki, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur kimdir?

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Ali Birand'ın adı Beykoz Kavacık'ta bir caddeye verildi!

Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Birand’ın adı, doğumunun 74. yıldönümü dolayısıyla Beykoz Belediyesi tarafından Kavacık'taki bir caddeye verildi. Törene eşi Cemre Birand, oğlu Umur Ali Birand, ve 32. Gün çalışanları da katıldı.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Mehmet Okay kim?

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Okay kim? Mehmet Okay'ın eğitim ve iş hayatı ile Ant Yapı'nın hayata geçirdiği projeler ile ilgili bilgiler bu haberde...

Mehmet Ali Umur, Dudullu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.yi kurdu!

Dudullu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Umur, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Ayşe Özden Umur ve Eyüp Alp Evrenosoğlu...

TSK Mehmetçik Vakfı, Mamak'ta inşaat yaptıracak!

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü, Ankara İli, Mamak İlçesi, şžahintepe-İmar Mahallesi, 36519 ada, 15 parselde yer alan 534 metrekare arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptıracak

Mehmet Yüksek Yapı, Kayseri'deki binaların denetçisi!

Dede mesleği olan inşaat sektörüne, bugün yapı denetim firması olarak hizmet veren Mehmet Yüksek Yapı, sektördeki 36 yıllık tecrübesini denetçi olarak değerlendirecek.

Mehmet Öz: Gayrimenkule güveniyorum!

Tatili fırsat bilerek ailesiyle birlikte soluğu Türkiye'de alan Mehmet Öz, Suada'da balık keyfi yaparken Sabah Gazetesi yazarı Esra Tüzün'le sohbet etti...

Mehmet Umur kim Haberi

Mehmet Umur kim

Mehmet Umur, 1965 yılında Kastamonu'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra aile şirketlerinde yönetim kurulu başkanı olarak iş hayatına başladı.

Sanayici ve aynı zaman da kendi sektöründe İstanbul Sanayi Odasında Meclis Üyesi ve Öğütülmüş Tahıl Ürünleri Komite Başkanıdır. Kastamonu Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Kastamonu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi, İSOV Mütevelli Heyeti Üyesi, TOBB Delegesi ve MÜSİAD üyesidir.

Mehmet Umur, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. 

Umur, evli ve 2 çocuk...