23 / 04 / 2024

Mehmet Ünlübaş

Mehmet Ünlübaş

Manisa Bakkallar Odası Başkanı Ünlübaş, Büyükşehir'in yapacağı AVM projelerinin esnafı bitireceğini söyledi Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhan Hotel'in yanına ve Adliye Sarayı'nın karşısına iki tane AVM yapacak.

Doları olanlara kötü haber! Dünyaca ünlü başekonomist tarih vererek uyardı, 10 lira birden düşecek!

Rekor üstüne rekor kuran dolar kuru için bir son dakika açıklaması geldi. Goldman Sachs’ın eski Başekonomisti Robin Brook tarih vererek dolar kurunun 10 TL birden düşeceğini söyledi.

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Alışveriş yapacaklar aylardır bunu bekliyordu! İndirim çılgınlığı başlıyor

Temel ihtiyaçlar için en avantajlı dönem başlıyor. Özellikle kasım ve aralık art arda uygulanacak indirim kampanyaları vatandaşları sevindirecek. İşte kesenizi sarsmayacak detaylar...

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Altında rüzgar tersine döndü! Gram altın, çeyrek altın, Ata altın düşüyor! 17 Ekim Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 17 Ekim Salı gününe aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz haftaya kıyasla tam tersi seyreden altın fiyatları bugün de deüşüşe geçti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın yarım altın kaç lira? 17 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Döviz kurlarının etkisi ile altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. 19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Yilmaz ve Mehmet Sait Bağ ortaklığında kuruldu.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Olay.. olay.. BİM'de indirim çılgınlığı başladı! Çamaşır deterjanı sadece 99,50 TL, yüzey temizleyici 35 TL'ye satışta

BİM, haftalık olarak aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğunu paylaşmayı sürdürüyor. 6 Haziran 2023 tarihli indirimli ürünler listesinde yine birbirinden cazip avantajlı ürünler bulunuyor. Bu hafta, çamaşır deterjanı sadece 99,50 TL'ye satışa çıkarken, yüzey temizleyici ise 35 TL'ye satışa sunulacak.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününe yukarı yönlü başladı. Dün dalgalı işlem gören altın fiyatları bugün atağa geçti. Altının ons fiyatı 1990 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları.

Mehmet Ünlübaş Haberi

Mehmet Ünlübaş

Projeler başlamadan şehir esnafının tepkisini çekti. Projelerin söylentisinin bile esnaf kesimini rahatsız ettiğini vurgulayan Manisa Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, her kesimden esnafı ilgilendiren durum karşısında Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. AVM projeleriyle esnafın köküne dinamit konulduğunu kaydeden Ünlübaş, "Yeni Adliye'nin arka tarafına, Magnesia'nın yan tarafına AVM yapılacak. Bu kadar AVM'yi Manisa nasıl kaldırır diye düşünüyorum. Kaldırmayacağını zannediyorum" dedi. Şehir içinde zaten yeteri kadar aynı ayrık otu gibi çeşitli küçük mağazaların açılmaya başlandığına dikkat çeken Ünlübaş, "Bu Perakendeciler Yasası geçecek diye belli bir metrekare vermişlerdi. Her tarafta açıldı. Bunlara açmak demek, bütün esnafa dinamit koymak demektir. Başka hiçbir şey değildir. Direk dinamittir. Bunu kesinlikle söylüyorum. Yani efendim bunun açıklamasını şöyle yapıyorlar. İşte Manisa şenlensin, Manisa'ya istihdam olsun. Ne istihdamı...