24 / 04 / 2024

Mehmet Veyis Koçulu

Mehmet Veyis Koçulu

Orya Otelcilik Hizmetleri Turizm Limited Şirketi, Mustafa Öztürk, Mehmet Veyis Koçulu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Şişli 'de Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Ev hanımlarına 2 bin TL ödeme ne zaman yapılacak?

Türkiye'de, belirli şartları karşılayan kadınlara devlet tarafından çeşitli sosyal yardımları yapılmaktadır. Yapılan bu yardımlar arasında kazanç koşulu aranmayan bu sosyal destekler, birçok kadının hayatında olumlu etkiler yaratmaktadır.

Merkez Bankası’ndan altın, dolar ve euro için yeni hamle geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulu ile ilgili yeni hamle geldi. 

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kredi kartı kullananlar bu habere dikkat! Talimatı Merkez Bankası verdi

Merkez Bankası, kredi kartlarında peşin avans işlemleriyle alakalı önemli bir karar verdi. Makro ihtiyati önlem uygulaması ve menkul kıymet tesisi koşulu artık geçerli olmayacak. 

18-49 yaş arası vatandaşlara müjde! Hastaneler KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor

Son dönemlerde devamlı ilan edilen personel alımlarına yenisi ilave edildi. Hastane ve sağlık merkezlerine yapılacak alımlar açıklandı. KPSS koşulu olmadan yapılacak hasta danışmanı personel alımları için ayrıntılar paylaşıldı. İş olanağı arayan vatandaşların ayağına gelen personel alımları için koş

Mehmet Apak kimdir?

Koç Holding Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörü Mehmet Apak kimdir? Mehmet Apak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Apak`ın biyografisi...

SGK’dan yeni destek ödemesi geliyor! Başvuru koşulu olmadan aylık 400 TL verilecek! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), asgari ücret desteğinin nasıl uygulanacağına ilişkin detayları belirledi. İşçi başına aylık 400 TL tutarındaki destek 6 ay süreyle uygulanacak.

Merkez Bankası istedi bankalar tersini yaptı! 

Bankacılık sektörü Merkez Bankası’nın faiz üst sınırı tanımlayıp ilave menkul kıymet tesisi koşulu getirmesine nazaran yeni haftaya ihtiyaç kredisi faizlerinde yükselişle başladı.

Bu şartlar sizde varsa 8.008 TL alacaksınız! Bu fırsatı kaçırmayın

Asgari ücretlilerin en ince detayına kadar takip etiği açıklamalar ard arda geliyor. Bu koşulu sağlayan vatandaşlara 8.008 TL ödeme yapılacak. Merak edilen ödeme hakkındaki ayrıntılar haberimizde

EYT'liler dikkat! EYT eksik prim koşulu belli oldu! Acil bakın!

EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından milyonlarca vatandaş SGK üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştiriyor. Diğer taraftan, prim gün sayısında eksik olan vatandaşlar süreci yakından takip ediyor.

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

Akbank'tan son dakika açıklaması! Başvurana 1.000 TL! Ancak bu koşulu karşılmanız gerek!

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalarından biri olarak bilinen Akbank'tan son dakika açıklaması geldi. Başvurana 1.000 TL ödeme yapılacak. İşte ayrıntıları...

Mehmet Veyis Koçulu Haberi

Mehmet Veyis Koçulu

Orya Otelcilik Hizmetleri Turizm Limited Şirketi, Mustafa Öztürk, Mehmet Veyis Koçulu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Orya Otelcilik Hizmetleri Turizm Limited Şirketi iş konusu; otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü...inşaa edebilir veya satın alabiliri satabilir,işletebilir...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Orya Otelcilik Hizmetleri Turizm Limited Şirketi adres: 

TEŞVİKİYE MAHALLESİ, FERAH SOKAK, N:33...