23 / 04 / 2024

mekpan metal panel

mekpan metal panel

Aldığı talebe bağlı olarak üretim kapasitesini ve istihdamı artırma planları yapan Mekpan, ilerleyen dönem içinde üretiminin yarısını ihraç ederek ulusal bir marka haline gelmeyi hedefliyor

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Assan Panel, son 10 yıldır Irak'ta prefabrik talebini karşılıyor!

Yeniden yapılanma sürecine giren Irak'ta, büyüyen inşaat ve taahhüt sektörüne hizmet veren Assan Panel, 10 yıldır prefabrik çözümlere yönelik talepleri karşılıyor. Bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor...

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Ulucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Korucu, Hüseyin Aytaç Akman tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Lokman İş Merkezi'nde kuruldu.

Viko, Trenda Metal serisini tanıttı!

Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Politeknik Metal Garanti Yatırım ile anlaştı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile anlaştı.

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ertaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent İş Merkezi'nde kuruldu.

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Atakent'te kuruldu.

mekpan metal panel Haberi

mekpan metal panel

Sadece sanayi sektörüne değil, aynı zamanda konut sektörüne yönelik de sandviç panel üretmeyi hedeflediklerini aktaran Mekpan Metal Panel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celalettin Hakan Katırcı, şu anda yıllık 4 milyon 500 bin metrekare kurulu üretim kapasitesine sahip olduklarını kaydetti. Artan talepler doğrultusunda üretim kapasitelerini yükselteceklerini açıklayan Katırcı, bu yönde sağladıkları istihdamı da artıracakları sinyalini verdi. Önce ulusal marka haline gelerek üretimlerinin yarısını ihraç etmek istediklerini sözlerine ekleyen Katırcı, iç pazarın dışında yaklaşık 25 ülkeye ihracat yapmayı planladıklarını söyledi. Katırcı, Afrika, Balkanlar Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri ve ABnin ihracatta öncelikli bölgeleri olduğunu kaydetti.

Konya OSBde bulunan fabrikalarının haziran ayından itibaren üretime başladığını anlatan Celalettin Hakan Katırcı, tesislerinin 8 bini kapalı, 44 bini açık toplam 52 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olduğunu açıkladı....