29 / 03 / 2024

Meleklerle Bereketi Çekin

Meleklerle Bereketi Çekin

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler projesinde düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı " Meleklerle Bereketi Çekin "i İzmirliler için imzaladı.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan o parayı hemen çekin. Yoksa devredilecek

Ziraat Bankası'ndan ‘’Paranızı Çekin’’ uyarısı geldi Son işlem için tarih verildi ve yapılmazsa paralar TMSF’ye devredilecek.

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Ramazan bereketi ile sepet dolduracak fırsat! 25 TL'lik alışveriş yapana ŞOK Market'te 75 TL'lik Finish 30 TL'ye düşecek

ŞOK Market'in 29 Mart tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı. Ramazan bereketi ile sepet dolduracak fırsat! 25 TL'lik alışveriş yapana ŞOK Market'te 75 TL'lik Finish 30 TL'ye düşecek...

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Ekin Taşınmaz Anonim Şirketi kuruldu!

Ekin Taşınmaz Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 35 milyon 645 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Albayrak, Muzaffer Albayrak ve Mesut Muhammet Albayrak tarafından kuruldu.

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Ekin Varon Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Varon Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Varon tarafından kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dağhan Berat Karaman tarafından kuruldu.

Meleklerle Bereketi Çekin Haberi

Meleklerle Bereketi Çekin


Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler'de düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin'i İzmirliler için imzaladı. Nefesle Hayat Merkezi Kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece'yi ağırlayan ve katılımcılara doğru nefes almanın önemini hatırlatan Asma Bahçeler, bu kez de bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 200'üncü baskıyı geçen "Meleklerle Yaşamak" kitabının yazan Beki İkala Erikliyi, İzmirlilerle buluşturdu. Meleklerden yaıdım alma konusunda Türkiye'de bir ilk olmasıyla tanınan ve yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin!"de yer alan para, aşk ve mutluluğu yaşamımıza nasıl çekeceğimizle ilgili ipuçlarını paylaşan Yazar İkala Erikli, "Meleklerle enerjimizi yüksek tutup, meleklerin mucizelerini hayatımıza alabiliriz. Başmelekleri hissedebilir ve melekleri duyabiliriz" dedi. 

Katılımcılarla birlikte bereket ve mutluluk duaları eden Erikli, söyleşi sonrasında kitabını İzmirli okurları...