25 / 04 / 2024

Melih Tavukçuoğlu kimdir

Melih Tavukçuoğlu kimdir

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

2018'de yeni konut satış rekoru kırılır mı?

AYİDER Başkanı Tavukçuoğlu, "Ekim'de 146 bin bin 536 konut satıldı. Bu da bize 2018 yılını, 2017’nin konut satış rakamlarıyla kapatabileceğimizi gösteriyor" dedi...

Faiz indirimi konut satışlarını artırdı!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, TÜİK tarafından açıklanan 2018 yılı Mayıs ayına ait konut satış istatistiklerini yorumladı. Tavukçuoğlu, "Faiz indirimi konut satışlarını artırdı" dedi...

Konut alıcısı bitmiş projeleri tercih etsin!

TÜİK konut satış verilerini değerlendiren AYİDER Başkanı Tavukçuoğlu, "Konut alıcıları projeden konut almak yerine bitmiş konutları tercih etsinler." dedi. 

Bağdat Caddesi'nde dönüşüm yavaşladı!

İstanbul’un en bilinen ünlü caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları yavaşladı. Bölgeye kentsel dönüşüm iyi gelmedi.

Sultanbeyli'de konut fiyatları yüzde 15 arttı!

Sultanbeyli'de şu an evlerin metrekare fiyatları 2 bin liradan başlıyor. İlçede son 10 yılda konut fiyatları yüzde 15, kira fiyatları ise 2 kat arttı. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Sultanbeyli ilçesinin giderek cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Türkiye’de 1 milyon 500 bin kişi riskli binada oturuyor!

Türkiye’de 1 milyon 500 bin kişinin riskli binalarda oturduğunu belirten AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, kentsel dönüşümün hız kazanması gerektiğinin altını çiziyor.

Yüzde 25 ek emsal süresi inşaat sektörünü hızlandıracak!

05 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin Geçici Maddesi ile yüzde 25 ek emsal süresi, 01 Ocak 2017 tarihine kadar uzatıldı. Melih Tavukçuoğlu, bu imar avantajının inşaat sektörünü hızlandıracağını savunuyor.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Faiz indirimi konut sektörüne can suyu olacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, kamu bankaları tarafından konut kredisinde yapılan düzenlemenin sektöre can suyu olacağını belirtti. Tavukçuoğlu, inşaatta bu adımla çarkların dönmeye başlayacağını dile getirdi...

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti!

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti. Tavukçuoğlu ailesi taziye ilanı yayınladı. Merhumun cenazesi Samandıra Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

Emir Tavukçuoğlu kimdir?

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu kimdir? Emir Tavukçuoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emir Tavukçuoğlu baba oldu!

Sunucu Simge Fıstıkoğlu ile hayatını birleştiren Emir Tavukçuoğlu baba oldu.

Faiz indirimi konut satışlarını artırdı!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, TÜİK tarafından açıklanan 2018 yılı Mayıs ayına ait konut satış istatistiklerini yorumladı. Tavukçuoğlu, "Faiz indirimi konut satışlarını artırdı" dedi...

KDV indirimiyle ofis satışlarında yüzde 10’luk artış olacak!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, "Kağıthane, Ataşehir, Ümraniye hattındaki ofis stokunun eritilmesi için KDV'nin 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e düşürülmesi önemli bir adımdır'' dedi.

Melih Tavukçuoğlu kimdir Haberi

Melih Tavukçuoğlu kimdir

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim heyecanı bitti. 

24 Ekim Pazar günü yapılan seçimde Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan oldu.  

İstanbul'un köklü derneklerinden Büyük Kulüp’de salgın sebebiyle ertelenen başkanlık seçiminde; 637 oyla mevcut Başkan Gündüz Kaptanoğlu tekrar Başkan seçilirken, diğer Başkan adayı Mehmet Nuri Kuriş ise toplamda 505 oy...