29 / 03 / 2024

melikgazi konut

melikgazi konut

Kayseri Melikgazi'de inşaat sektörü yıllara göre çok büyük bir artış gösterdi!

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 435 konut inşa edecek!

250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 309 ucuz konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştiriyor.

Ucuz konut bekleyen Kayserililer hemen bakın! Melikgazi'deki bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri Melikgazi projesinde yer alan 18 adet konut satışa çıkmıştı. İşte detaylar...

TOKİ projelerini bekleyen Kayserililere son dakika müjdesi! O ilçede 309 ucuz konut inşa edilecek!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 309 yeni konut inşa edecek.

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

TOKİ Melikgazi 55 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 770 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 33 konut!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesinde yer alan 33 adet konutu satıyor...

melikgazi konut Haberi

melikgazi konut

TSKB Gayrimenkul Değerleme Ankara Şubesi Değerleme Uzmanı ve Kontrolör Ali Burak Aslan, Kayseri ilinin Melikgazi ilçesini www.emlakkulisi.com için analiz etti… 

Tarihi çok eski olan Kayseri şehri (M.Ö. 2000 M.S. 691) tarihleri arasında sırası ile Hitit, Genç Hitit, Med, Pers, Diyadoklar, Roma, Bizans egemenliğinde kalmıştır. Bizanslıların elinde iken 7. Yüzyıl’dan itibaren kısa sürelerle (691 ve 736) yıllarında Arap Kumandanları tarafından zapt edilmiştir. 1071 Malazgirt Zaferi’nden sonra...