16 / 04 / 2024

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Aküzüm tarafından kuruldu.

Melisa Şenolsun Cihangir'e taşındı!

Son olarak Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna katılan oyuncu Melisa Şenolsun Cihangir'e yerleşti.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melisa Gülnar tarafından kuruldu.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Melsa Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Melsa Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Kabasakal tarafından kuruldu.

Melisa Ilıcalı'ya 10 milyon TL'lik ev alınacak!

Silivri’de iki gün önce boşanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin üzerinde anlaşma sağladığı protokolün detayları belli oldu. Buna göre, Şubaşı kızları Melisa’nın üzerine yapılacak 10 milyon TL değerindeki evde oturacak.

Acun Ilıcalı Zorlu Center ve Miami'den ev aldı!

Acun Ilıcalı, ‘Survivor' programının Dominik'teki çekimleri nedeniyle sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'dan ayrı kalmamak için Miami'de 6.2 milyon dolara bir malikane satın aldı.

Cevizim İnşaat Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevizim İnşaat Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Leyla Erişir, Meryem Durmuş ve Melisa Koçak ortaklığında 50 bin TL sermaye ile kuruldu...

Emsan Melisa: Hanım hanımcık bir kahvaltı seti!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, farklı tarzlardaki ürün ve serileriyle her zevke hitap ediyor. Pembe rengin zarif çizglilerle buluştuğu Melisa Kahvaltı Seti, misafirleri için şık masalar hazırlamak isteyen hanımların beğenisini kazanıyor

Melisa Residence'ta teslimler başladı!

Tugay İnşaat'ın sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse yaptıkları açıklamada 6 blok 96 daireden oluşan Melisa Residence private projesinin teslimlerinin de başladığını belirttiler.

Tugay İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje: Melisa Residence Private!

70 daireden oluşan Melisa Residence II'yi sahiplerine teslim eden Tugay İnşaat, ardından devam projesi niteliğinde olan ve 96 daireden oluşan projesi Melisa Residence Private'ı hayata geçirdi.

Melisa Residence Private Eylül'de teslim edilecek!

Bursa'da nitelikli konut projeleri üreten Tugay İnşaat, 10. Projelerine Halitpaşa'da start veriyor. Tugay İnşaat, bölgedeki ilk projeleri olan ve 70 daireden oluşan Melisa Residence 2 'yi sahiplerine teslim etti.

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen Haberi

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen

Ünlü işletmeci Umut Evirgen, oyuncu Tuba Büyüküstün'le olan üç yıllık ilişkisini geçtiğimiz Mayıs ayında noktalamıştı. Evirgen, Ağustos'ta ise gönlünü Melisa Şenolsun'a kaptırdı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; Birlikteliklerini sosyal medyadan duyurup olay yaratan mutlu çift, çıktıkları Kuzey Ege tatilinde çekilen pozlarını da Instagram'da yayınlayıp romantizm şovu yaptı.

Yaz tatilinin ardından İstanbul'un çeşitli noktalarında sık sık el ele görüntülenen çift, geçtiğimiz günlerde ise beraber yaşama kararı aldı. Kadıköy Moda'da hayatını sürdüren 24 yaşındaki güzel oyuncu, birkaç gün önce Umut Evirgen'in Emirgan'da bulunan lüks evine taşındı. Şenolsun'un toparlanmasına ise işletmecinin çalışanları yardım etti.

Şu sıralar mutluluk sarhoşu olan Şenolsun, 3,5 yıldır beraberlik yaşadığı Mehmet Ozan Dolunay'dan ayrılmasından sonra 1 buçuk sene hayatına kimseyi almamıştı.