18 / 04 / 2024

Memduh Yılmazlar halk varlık kiralama

Memduh Yılmazlar halk varlık kiralama

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

1942'de İstanbul halkının arazi isyanı: Adam başına bir dönüm bile düşmüyor!

1942 yılından Bakırköy'e bağlı Esender Köyü'nde halk, mevcuttaki arazilerin yetersizliğinden isyan etti. Küylü halk bu durumu bir mektupla anlatmış. İşte ayrıntılar...

Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Yalova Dora Evleri, Yılmazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Yalova Dora Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Yalova Dora Evleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Enerji krizi Avrupa'nın 'Efendisi' oldu!

Fransa'da enerji fiyatları yükselirken, halkın talaşa yönelmesiyle, odun satan şirketlerin hisseleri borsada hızla yükselmeye başladı.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

İkizdere için acele kamulaştırma kararı!

Rize’de İyidere Lojistik Limanı İnşaatı’nda kullanılması amacıyla İşkencedere Vadisi’nde yapılmak istenen taş ocağına karşı yöre halkının mücadelesi sürüyor. Kalkandere Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından bölgenin kamulaştırma kararı yayınlandı.

Memduh Yılmazlar, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun gerçekleştirmiş olduğu 30 Nisan 2021 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verildi. 

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdamar Yılmazlar Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Yılmaz tarafından kuruldu.

Memduh Yılmazlar kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Maddi yetersizlik çürük binada oturmaya mı zorluyor?

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, İstanbul’un en önemli sorunları arasında yer alan depreme yönelik halkın algısını ve hazırlıklarını ölçmek için bir araştırma yaptı.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Memduh Yılmazlar halk varlık kiralama Haberi

Memduh Yılmazlar halk varlık kiralama

Memduh Yılmazlar kimdir?

1965 yılında Artvin'in Şavşat ilçesinde doğan Memduh Yılmazlar, Anadolu Üniversitesi İş İdaresi (İşletme) Fakültesi'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1992 yılında Pamukbank A.Ş.'de aday memur olarak başlayan Memduh Yılmazlar, şubelerin yanı sıra Ticari Krediler Tahsis ve İdari Takip Bölümlerinde çalıştı. 

2004'ten sonra Türkiye Halk Bankası A.Ş.'de Kredi Risk Tasfiye Daire Başkanlığı'nda, Kredi Risk İzleme Daire Başkanlığı'nda yönetici olarak faaliyette bulundu. 2013 yılı Şubat ayından bu yana T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'de Kredi Risk İzleme Bölüm Başkanlığı ve Kredi Risk Tasfiye Bölüm Başkanlığı'nda yeniden yapılandırma yöneticisi olarak görev yaptı.

2020 yılının Mayıs ayından bu yana Halk GYO Kredi Risk İzleme Bölüm Başkanlığı görevini yürüten  Memduh Yılmazlar, 24 Haziran 2020 tarihinden bu yana Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak...