20 / 04 / 2024

Mena Vize Turizm nerede

Mena Vize Turizm nerede

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ağah    Kafkas ve Kani    Kafkas ortaklığında kuruldu. 

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 100.000.00 TL sermaye bedeli ile Mazlum Altınay tarafından kuruldu.

Mena Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mena Group Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Amıne Hajjem tarafından kuruldu.

MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özkum ve Mehmet Murat İren ortaklığıyla kuruldu... 

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Emen ve Fikret Emen ortaklığında kuruldu.

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ağah    Kafkas ve Kani    Kafkas ortaklığında kuruldu. 

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Abdullah Özer, Erhan Duaman, Osman Dumzan ve Mehmet Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

İzmir'de yeni hedef erişilebilir turizm!

Başta engelliler olmak üzere herkesin turizm faaliyetlerinden özgürce yararlanması amaçlayan ENAT ve MENA adlı iki uluslar arası örgütün yöneticileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ ni ziyaret etti...

Vize Belediyesi Kale Kent Turizm Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırklareli’ye bağlı Vize Belediyesinin önemli ve büyük projelerinden birisi olan, Mehmet Akif Mahallesindeki Vize Belediyesi “Kale Kent Turizm Tesisi” binasının temel atma töreni yapıldı...

Körfez ülkeleri ortak vize uygulamasına geçiyor!

Arab News'in haberine göre Abdül Rahim Hasan El Naki, Körfez içişleri bakanlarının projenin detayları üzerinde çalıştığını ve ortak vize ile hem turizm hem de ticaretin daha da canlanacağını ve bürokratik gecikmelerin önüne geçileceğini söyledi.

İğneada, Demirköy, Vize ve Kıyıköy için ortak hedef: Turizm!

Demirköy İlçesi ile Vize ve Kıyıköy İlçelerini kapsayan bölgenin ‘Turizm Alanı’ ilan edilmesi için çalışmalar başladı

Utopya Turizm 2010'da neler yaptı

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.şž, 1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu bildirdi

Petrokent Turizm Genel Kurulu 29 Mart'ta toplanıyor

Petrokent Turizm A.şž Genel Kurul'u 29 Mart 2011 tarihinde, saat 10.00'da toplanacak

Mena Vize Turizm nerede Haberi

Mena Vize Turizm nerede

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ağah    Kafkas ve Kani    Kafkas ortaklığında kuruldu. 

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi konusu:
Sirketin başlıca amaç ve konuları sunlardır (1) Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak. (2) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. (3) Uluslararası sağlık turizmi acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt...