19 / 04 / 2024

MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özkum ve Mehmet Murat İren ortaklığıyla kuruldu... 



MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özkum ve Mehmet Murat İren ortaklığıyla kuruldu.

MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1-yurtiçi ve yurtdışı firmaların yapacağı ticari ilişkide danışmanlık hizmetleri vermek 2-yurtdışı seyahat edecek şahısların vize işlemlerini yürütmek ve yetkili büyükelçiliklerden ve konsolosluklardan seyahat izni almak 3. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 4. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 5. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 6. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 7. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 8. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 9. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.

Adres:Hamidiye Mah.Emirhan Sok. No:10 A/5 Çekmeköy  


Geri Dön