19 / 04 / 2024

Meral Dikmen cenaze

Meral Dikmen cenaze

Çetur ve Modern Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu'nun kayınvalidesi Meral Dikmen uzun süredir tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde vefat etti..

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Meral Özderici kimdir? Özderici GYO’da ne iş yapıyor?

Meral Özderici, Özderici GYO’nun kurucusu mu? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Meral Özderici’nin biyografisi...

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Meral Akşener: Yabancılara konut satışı durdurulmalı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada Hatay’dan başlayarak, tüm Türkiye’de, yabancılara konut satışının durdurulması çağrısını tekrarlayarak, "Artık sığınmacı problemini çözme vakti gelmiştir" dedi.

Depremde yakınlarını kaybedenler dikkat! Cenaze ödemesi yapılacak, aylık bağlanacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yeni kararlar açıkladı. Buna göre depremde yakınlarını kaybedenlere maaş bağlanması ve cenaze parasına kadar birçok kolaylık sağlandı işte detaylar…

TOKİ'den Sinop Dikmen'de 2 bin 280 lira taksitle 2+1! 

TOKİ Sinop Dikmen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Dikmen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Dikmen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Dikmen sosyal konut projesi... 

Meral Akşener: TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, TOKİ’nin elindeki devlet arazilerinin, satış işlemlerini inceleyeceklerini söyledi.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

Meral Holdengs İnşaat Turizm Kargo İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meral Holdengs İnşaat Turizm Kargo İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Hosseı Kakavand Kordı ve Morıs Neman ortaklığında kuruldu.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Meral Dikmen cenaze Haberi

Meral Dikmen cenaze

Çetur ve Modern Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu'nun kayınvalidesi Meral Dikmen uzun süredir tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde 26 Nisan 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 27 Nisan 2015 (bugün) Levent Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Yeniköy Mezarlığı'na defnedilecek Dikmen için Çetur, Modern Yapı ve ailesi taziye ilanı...