27 / 04 / 2024

meram ihaleleri

meram ihaleleri

Konya Vakıflar Bankası Adliye Şubesi tarafından verilen ilana göre Konya 5. İcra Dairesi Konya Meram'da yer alan Hanedan Konut Yapı konut sitesini icradan satışa çıkardı...

Meram'a 6 milyon metrekarelik tarım merkezi!

KONTARKÜM Başkanı Mehmet Çalmaz, Tarım ve Tarım makinaları Organize Sanayi Bölgesi projesinin Meram Bölgesinde yapılacağını ve 6 milyon metrekarelik bir alanda, Tarım ve tarım makinaları işiyle uğraşanları bir araya getireceklerini söyledi.

Meram'a Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Gülbahçe Mahallesi'nde Talıir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi, 9 Şubat Pazartesi günü törenle açılacak.

Meram imar planından geçiriliyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru; Alparslan, Küçük Aymanas ve Ekmekkoçu Mahalleleri sakinleri ve muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda Meram'ın imar durumu hakkında konuşuldu.

Meram'da 50 milyon metrekare alanda imar planı çalışması yapıldı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, karar alma sürecinde vatandaşların görüşlerine başvurmak üzere üç mahallenin sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Toru: "Meram’da toplamda 50 milyon metrekarelik bir alanda imar planı çalışması yaptık. " dedi.

Meram'da yeni bir organize sanayi bölgesi kurulacak!

Şehrin yöneticileriyle Augustus Otel'de yapılan istişare toplantısında bir araya gelen Meram Belediye Başkan Fatma Toru, yeni bir sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Meram'da fidan dikmeyene inşaat izni yok!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Konya Meram'da yeşil dokunun korunmasına yönelik yeni bir karar alındı. Belediye, "Yeni Bir Yuva, Yeni Bir Fidan" kampanyası kapsamında, yeni evlere ruhsat veriliyor..

Meram'da yeni bir yuva yeni bir fidan!

Meram Belediye Meclisi, ilçede yeşil dokuyu koruma ve güçlendirme adına önemli bir karar aldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren yapılmış olan yapı ruhsatı başvurularına fidan dikme şartı getirildiğini söyledi.

Meram'da fidan dikmeyen inşaat yapamayacak!

Konya'da Meram Belediyesince, ilçede yeşil dokunun korunmasına yönelik başlatılan "Yeni Bir Yuva, Yeni Bir Fidan" kampanyası kapsamında, yeni evlere ruhsat verilirken ağaç dikme zorunluluğu getirildi

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor. AK Parti Meram ilçe Başkanı İbrahim Özen, 'Bizler bu ülkenin sevdalısı AK kadrolar olarak bu sorumluluğumuzun bilincinde gecegündüz demeden çalışacağız' dedi.

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor!

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor. Beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte hafta sonu Beyşehir'e gelerek Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. Ziyarette, her iki başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Beyşehir ve Meram kardeş şehir ilan edilecek!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, önümüzdeki günlerde alınacak meclis kararıyla Meram ile Beyşehir'in kardeş şehir olarak ilan edileceğini söyledi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya'nın Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Fatma Toru: 2015 Meram'da dönüşüm yılı olacak!

Fatma Toru ' Meram'ı daha modern ve yaşanabilir ilçeler arasında daha ileri seviyelere taşımak için ekiplerimizle birlikte seferber olduk. 2015 Meram'da dönüşüm yılı olacak' dedi.

Konya Meram'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Meram, Kozağaç Mahallesi'nde yer alan 10 bin 423 metrekarelik ticaret sahası ilçe belediyesi tarafından 2 milyon 200 bin TL bedelle 14 Ocak 2015 Çarşamba günü ihale ediliyor...

meram ihaleleri Haberi

meram ihaleleri

Konya Meram Aşkan Mahallesi'nde yer 112 bağımsız bölümü bulunan bir site Konya 5. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor.


Değerinin 11 milyon 350 bin lira olarak belirlendiği gayrimenkulün satışı 21 Ocak 2014 günü yapılacak.


İlanı detaylı görüntülemek için