20 / 04 / 2024

mercure hotels hedef

mercure hotels hedef

Uluslararası otel işletmecisi Accor Grubu bünyesindeki Mercure Hotels, 5 yıl içinde 1.000'den fazla otel açmayı planlıyor. Mercure Hotels, 732 oteli ile Kuzey Amerika hariç dünyanın en büyük otel zincirine sahip.

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Hedef Otelcilik Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Otelcilik Ticaret ve Limited Şirketi, Ahmet Hikmet Erşahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Cinci Meydanı Sokak' ta kuruldu.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Han Geçer ve Ali Cengiz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, H.Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

mercure hotels hedef Haberi

mercure hotels hedef

Uluslararasıotel işletmecisi Accor Grubu bünyesindeki Mercure Hotels, 5 yıl içinde 1.000'den fazla otel açmayı planlıyor. Mercure Hotels, dünyanın 50 ülkesinde 732 oteli ile orta ölçekli oteller segmentinde Kuzey Amerika hariç dünyanın en büyük otel zincirine sahip.  Mercure Hotels, 2011 ve 2012 yıllarında ortalama olarak haftada bir yeni açılışla 15 binden fazla yeni odayı bünyesine kattı. Accor Grubu tarafından 2012 yılında hizmete açılan odaların yüzde 21'ini Mercure markası gerçekleştirdi. 


Vatan...