16 / 04 / 2024

mercure hotels zinciri

mercure hotels zinciri

Uluslararası otel işletmecisi Accor Grubu bünyesindeki Mercure Hotels, 5 yıl içinde 1.000'den fazla otel açmayı planlıyor. Mercure Hotels, 732 oteli ile Kuzey Amerika hariç dünyanın en büyük otel zincirine sahip.

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Elite World Europe Otel, 120 milyon dolarlık yatırımla açıldı!

Elite World Hotels zinciri, İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda elips mimarisi ile 120 milyon dolarlık yatırım yaptığı Elite World Europe’yi hizmete açtı.

Rixos Hotels Dubai ve Mısır'da otel açacak!

Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da tesisleri bulunan ve bu pazarlarda hızlı büyüyen lüks otel zinciri olan Rixos Hotels, BAE ve Körfez’den sonra Küba, Meksika, ABD, Karayipler ve uzak doğuya açılıyor.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Mercure Hotels Topkapı bu ay açılacak!

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Mercure Hotel Topkapı ne zaman açılıyor?

Açılışa gün sayan Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Mövenpick Hotels Haliç'te açılıyor

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, Türkiye’deki 4. otelini İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıyor.

Smart Hotels İzmir hizmete girdi!

Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

Niziplioğlu Grup Şişli'deki otelinin inşaatına Nisan sonrası başlayacak!

2015 Nisan'da Mercure Hotels İstanbul Topkapı'yı faaliyete geçirecek olan Niziplioğlu Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelinin inşaatına ise Topkapı açıldıktan sonra başlayacak.

Mercure Hotel İstanbul Topkapı Nisan ayında açılacak!

İnşaat, akaryakıt, turizm, değerli madenler gibi birçok sektörde yatırımları bulunan Niziplioğlu Grup turizm sektöründeki yatırımlarına hız verdi. Grubun birkaç yıl önce yatırımına başladığı Mercure Hotels İstanbul Topkapı çok yakında misafir ağırlamaya b

Akra Barut Hotels açıldı!

Barut Hotels ' in şehir oteli konseptli 5 yıldızlı yeni tesisi Akra Barut açıldı. Antalya'nın merkezinde yer alan yatırım toplam 125 milyon dolara mal oldu...

Choice Hotels,Türkiye’de iki yeni otel daha açacak!

Clarion Hotel & Suites Şişli’nin resmi açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye gelen Choice Hotels International CEO’su Stephen P. Joyce, Türkiye’de hızlı bir büyüme trendi yakalamak istediklerini ifade etti...

mercure hotels zinciri Haberi

mercure hotels zinciri

Uluslararasıotel işletmecisi Accor Grubu bünyesindeki Mercure Hotels, 5 yıl içinde 1.000'den fazla otel açmayı planlıyor. Mercure Hotels, dünyanın 50 ülkesinde 732 oteli ile orta ölçekli oteller segmentinde Kuzey Amerika hariç dünyanın en büyük otel zincirine sahip.  Mercure Hotels, 2011 ve 2012 yıllarında ortalama olarak haftada bir yeni açılışla 15 binden fazla yeni odayı bünyesine kattı. Accor Grubu tarafından 2012 yılında hizmete açılan odaların yüzde 21'ini Mercure markası gerçekleştirdi. 


Vatan...