19 / 04 / 2024

Mersin Ayaş Spor Kompleksi projesi

Mersin Ayaş Spor Kompleksi projesi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli’nin Ayaş Mahallesi’nde hayata geçirilen spor kompleksinin açılışına katıldı.

O ilde yüzde 20 indirim ve 120 aya varan taksitle 11 konut satılıyor! 615 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mersin ili Silifke Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin ili, Silifke ilçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satıyor. Peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ile 120 aya varan taksit imkanını kaçırmayın!

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1!

TOKİ Mersibn Mezitli 2019 kura çekimi Servet Tazegül Spor Salonu'nda noter huzurunda yapıldı. TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1...

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

Mersin Ayaş Spor Kompleksi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli’nin Ayaş Mahallesi’nde hayata geçirilen spor kompleksinin açılışına katıldı.

Mersin Ayaş Göleti'nde sona gelindi!

MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde DSİ tarafından yapılan Ayaş Göleti önümüzdeki günlerde su tutmaya başlayacak. Erdemli Kaymakamı Muhittin, göletteki incelemenin ardından Ayaş Mahallesi’nde halkın sorunlarını dinledi.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Mersin'deki okullar yenileniyor!

Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.

Mersin Tarsus'a iki yeni spor merkezi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a hizmet için çalıştıklarını, maddi sıkıntısı olmayan örnek belediyelerden biri olduklarını söyledi.Can, ''Yeşil Mahalle ve Fatih Mahallesindeki iki yere yaşam boyu spor merkezi yapacağız''dedi.

Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapılan spor kompleksinin adı belli oldu!

Anamur'da üç yıl Emniyet Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanan Fuat Tuğluoğlu'nun adı Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor kompleksine verildi.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Mersin Spor Kompleksi fitness salonunun yüzde 90'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde yapılan fitness salonu inşaatının yüzde 90’ının tamamlandığı bildirildi. Mersin İdmanyurdu sporcuları ve spor kulüplerine hizmet verecek olan salonun 2016 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Mersin Ayaş Spor Kompleksi projesi Haberi

Mersin Ayaş Spor Kompleksi projesi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli’nin Ayaş Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. Ayaş Mahallesi sakinlerinin 25 yıldır hasretini çektiği ve MESKİ tarafından hayata geçirilen içme suyu projesine teşekkür etmek amacıyla Ayaş Mahalle Muhtarlığı tarafından yaptırılan ‘Burhanettin Kocamaz Çeşmesi’nin ve Erdemli Belediyesi tarafından yaptırılan spor kompleksi ile parkın açılışını gerçekleştirdi.


Şiddetli yağmura rağmen yoğun katılımın olduğu Ayaş Mahallesi Çanakçı mevkiinde gerçekleştirilen açılışa, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu, MHP meclis üyeleri Serdar Arslan, Veli Şahman ve Mehmet Topkara, Erdemli Ayaş meclis üyeleri İbrahim Tepe ile Ali Yön, Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik, Ayaş Mahalle Muhtarı Bayram Kurt, çevre mahallelerden gelen muhtarlar ve çok sayıda...