26 / 04 / 2024

mersin büyükşehir tesis yatırımları

mersin büyükşehir tesis yatırımları

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler içerisinde hayata geçirilen fitness salonunun yanına, futbolcuların konaklamaları için yeni bir bina inşa ediliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kiralık dükkan arayanlar dikkat! Büyükşehir belediyesi 64 adet dükkanı kiraya verilecek! 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 64 adet taşınmazın kirasına ilişkin tüm detaylar belli oldu. Peki kiraya verilecek dükkanlar nerede konumlanıyor? İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Samsun Büyükşehir 15.3 milyon TL'ye sağlık tesis alanı imarlı arsa satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı 15 milyon 255 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar arazisi teklifi reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Grand Plaza şirketi aracılığıyla Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için ihalede verdiği teklif reddedildi. 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

mersin büyükşehir tesis yatırımları Haberi

mersin büyükşehir tesis yatırımları


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Mersin’in göz bebeği olan futbol takımı Mersin İdman Yurdu’na olan desteğine hız kesmeden devam ediyor.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler içerisinde hayata geçirilen ve Mersin İdman Yurdu oyuncuları tarafından kullanılan fitness salonunun yanına, futbolcuların konaklamaları için yeni bir bina yapılıyor.


Sporu teşvik eden, sporcuya destek veren ve Mersin’i sportif faaliyetlerle marka kent yapma gayreti içerisinde olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İdman Yurdu’na olan destekleri ile vatandaşların takdirini topluyor.


Mersin İdman Yurdu’nun Süper Ligde mücadele ettiği dönemde inşaatına başlanan, 902 metrekarelik alana yapılan ve içerisinde fitness aletlerinin olduğu büyük bir alan, antrenör odası, sporcuların dinlenebileceği teras ve kafe alanlarının yanı sıra sauna ve masör odası da mevcut.


Büyükşehir Spor Kompleksi içerisinde bulunan ve Mersin İdman Yurdu’nun kullanımına tahsis...