24 / 04 / 2024

Mersin Emlakçılar Odası

Mersin Emlakçılar Odası

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Madenli, iniş çıkış yaşayan piyasalarda yatırımcısını yarı yolda bırakmayan en güvenli limanın gayrimenkul yatırımı olduğuna dikkat çekerek, yatırım yapmak isteyenlere, tercihlerini gayrimenkulden yana kullanmalarını tavsiye etti.

Gayrimenkul yatırımcısı frene bastı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, yabancılara konut satışlarında düşüş yaşamasının nedenini Türkiye'nin yüzünü Avrupa ülkelerinden Arap dünyasına dönmesine bağladı. Madenli'nin sektörle ilgili tespitleri...

Belgesiz emlakçılık yapanlara 30 bin lira para cezası!

Mersin Oda Başkanı Yavuz Selim Madenli, düzenleme ile odadan belge almadan emlakçılık yapan kişilere 30 bin lira para cezası ile 2 yıla kadar hapis cezası verilebileceğini söyledi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat yaptığı açıklamada Türkiye genelinde çok ciddi denetimlere başladığını dile getirerek emlak sektörünün kabuk değiştirdiğini söyledi.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Mersin’de boş konut stoku azaldı: Kiralar 2 katına yükseldi!

Mersin Tüm Emlakçılar Odası, son dönemde yükselen kiralar sebebiyle kentin, Türkiye’nin en yüksek kira ücretine sahip şehirlerinden olduğuna vurgu yaptı.

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlak ofisleri kapatılacak!

Mersin'de yetki belgesi olmayan emlakçılara yönelik denetimler yapılıyor. Mersin İl Ticaret Müdürlüğü ile birlikte sürdürülen denetime, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, sahibi olduğu iş yerinden başladı.

Mersin'de kaçak emlakçılığa geçit yok!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, il genelinde yetki belgesi olmayan emlakçılara para cezası uygulanacağını dile getirdi.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Mersin'de emlakçılık sertifikası kursları başlıyor!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat, 'Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğinde Değişiklik' gereği en az 100 saatlik emlak kursu sertifikası alma mecburiyeti getirildiğini belirtti. 

Samsun'da emlakçılar zor zamanlar geçiriyor!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak piyasasının sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Mersin Emlakçılar Odası Haberi

Mersin Emlakçılar Odası

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konutun, her dönem kazandırdığına dikkat çekerek, “Son günlerde döviz, altın, borsa ve diğer piyasa argümanları iniş çıkış yaşıyor. Her dönem yatırımcısını yolda bırakmayan en güvenli liman gayrimenkul yatırımı olmuştur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘dövizini bozdurun’ çağrısını anımsatan Başkan Madenli, “Vatandaşlarımız döviz bozdurma kampanyasına destek verirken, yeni yatırım alanlarına da yöneldi. Döviz piyasasında sert iniş ve çıkışlar devam ederken, gayrimenkuldeki artış istikrarlı şekilde sürüyor. Gayrimenkul orta ve uzun vadede en fazla getiriye sahip yatırım aracıdır” dedi.


Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, ayrıca spekülatif olarak yükselen bir döviz kurunun da ülke ekonomisine bir katkısının olmadığına vurgu yaptı.


Mersin...