16 / 04 / 2024

Mersin Gülnar Akdeniz  2020 başvuruları toki

Mersin Gülnar Akdeniz  2020 başvuruları toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar Akdeniz  projesinde bulunan 39 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan son depremler listesi...

SON DAKİKA! Akdeniz’de 3.8 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Akdeniz’de deprem meydana geldi AFAD, depremin 3.8 şiddetinde olduğunu, Kandilli Rasathanesi ise 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

Son dakika! Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem!

AFAD’dan edinilen bilgilere göre, Akdeniz’de 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.36’da ve yerin 43.9 km derinliğinde yaşandı.

Son dakika! Peş peşe deprem! Şimdi de Akdeniz 4.2 ile sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de 4.2 şiddetinde deprem oldu. Öte yandan, dün gece saat 23.53’te de İzmir’in Buca ilçesinde 4.0 şiddetinde deprem olmuştu.

Son dakika! Akdeniz'de korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Ülkenin dört bir yanından maalesef deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan paylaşıma göre Akdeniz'de bir deprem oldu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! 3.7 şiddetinde deprem oldu!

6 Şubat deprem felaketinin ardından deprem bölgesi başta olmak üzere birçok bölgede sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde artan artçı sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Akdeniz’de 3.7 şiddetinde deprem oldu.

SON DAKİKA: Akdeniz'de peş peşe korkutan deprem!

Son dakika deprem oldu. AFAD verilerine göre Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Son dakika deprem bilgisi...

SON DAKİKA! Deprem oldu! Akdeniz sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, ülkenin farklı yerlerinde de sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Akdeniz’de 3.3 şiddetinde artçı sarsıntı meydana geldi.

SON DAKİKA! 4 şiddetinde deprem oldu!

Türkiye’de son dönemlerde artan artçı sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı verilere göre Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe 3 deprem!

6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ederken, ülkenin farklı yerlerinde de küçük ve büyük çaplı depremler meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe deprem oldu.

Mersin Gülnar Akdeniz  2020 başvuruları toki Haberi

Mersin Gülnar Akdeniz  2020 başvuruları toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar Akdeniz  projesinde toplam 205 adet daire yer alıyor. 

Mersin Gülnar Akdeniz 2020 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda bir salon şeklinde tasarlandı.

Kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa sunulan Mersin Gülnar Akdeniz TOKİ projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2020 olarak açıklandı. Proje için başvurular Ziraat Bankası Gülnar Şubesi'nden yapılıyor. 

TOKİ Mersin Gülnar Akdeniz projesinde yer alan konutlar için en düşük bedel 125 bin 760 TL, en yüksek bedel 250 bin 510 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10 peşinatla ev dahibi olma imkanı sunulan proje için ödenecek taksit tutarları ise 419,20 TL ile 1.878 TL arasında değişiklik gösteriyor.

TOKİ Mersin Gülnar Akdeniz  projesindeki konutlar için ödenecek en düşük peşinat bedeli 15 bin 91...