23 / 04 / 2024

Mersin İbrahim Genç

Mersin İbrahim Genç

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, 112 yaşlı vatandaşın barınabileceği, 1 + 1 daireler şeklinde ve ev konforunda 56 dairelik bir Yaşlı Yaşam Merkezi yapacaklarını söyledi.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

TOKİ Mersin projesi için beklenen müjde geldi! Evi olmayan tek vatandaş kalmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Mersin Gençlik Kolları tarafından Akdeniz ilçesindeki millet bahçesinde yapılan "Gençlik Buluşması"nda önemli açıklamalar yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklamaları...

Mersin'e 4 yeni millet bahçesi müjdesi!

Mersin yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Mersin'de de 4 millet bahçesi yapıyoruz ve yeşil alanlarımızı gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza kazandırıyoruz" dedi.

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yavuz, Ali Yavuz ve Ersin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Mersin'e spor yatırımı müjdesi!

Bakan Elvan, Mersin'de spor tesislerinin artırılması için 6 yeni projenin hayata geçirileceğini belirterek, ilçelere de gençlik merkezleri yapılacağını söyledi.

TÜGVA Mersin İl Temsilciliği binası açıldı!

Mersin Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi'nde inşa edilen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği binası hizmete açıldı. Açılışa, Bilal Erdoğan katıldı.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Eski Mersin Otogarı'na bilim ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı 2015 yılının Mart ayında yıkmıştı. Belediye, eski otogarın arazisi üzerine Bilim ve Gençlik Merkezi inşa edeceğini ilan etti.

İbrahim Genç: Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde!

Son olarak bir imar düzenlemesi ile ilgili vatandaşın yıllardır mağdur edilmesine tepki amaçlı sesini yükselten Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde” itirafında bulundu.

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yunus Gençay, Abdulhamit Ertekin, Loğman Gençay ve İbrahim Gençay ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Konya'da restore edilmeyen yapı kalmayacak!

Konya Vakıflar Bölge Müdürü İbrahim Genç, “Müdürlüğümüz; Konya, Karaman ve Aksaray bölgesinde toplamda 143 proje üzerinde denetim, uygulama, ihale ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi kentsel dönüşümde yetki istedi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Yenişehir Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' için Yenişehir Belediyesi Başkanı İbrahim Genç'e meclisten yetki istedi.

Mersin Pozcu'ya kentsel dönüşüm geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yenişehir Belediye Başkanı Genç Pozcu'da kentsel dönüşüm uygulanması için girişimde bulunduklarını söyledi.

Mersin İbrahim Genç Haberi

Mersin İbrahim Genç

Proje hazırlıklarının hızla devam ettiğini belirten İbrahim Genç, 10 milyon TL'nin çok üzerinde bir bütçeyle hayata geçirecekleri projeyi 2016 yılında bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi. 


Yenişehir Belediyesi'nin bir proje bürosu olduğunu kaydeden Genç, büroda elektrik, makine ve inşaat mühendisleri ile bir mimarın görev yaptığını ifade etti. Kendisinin de büroya sık sık giderek onlarla birlikte çalıştığını anlatan Genç, "Proje büromuzda biz projelerimizi üretiyoruz, bunları dışarıdan yaptırıp herhangi bir para ödemiyoruz. Çünkü bu da önemli bir şey. O paralan da tekrar imalatta kullanıyoruz. Projelerimizi parasız kendimiz üretiyoruz. Yaşlı Yaşam Merkezi projemiz de şu anda mimarımızın elinde, hızla devam ediyor" dedi. 


Yaygın adıyla huzurevi olarak bilinen Yaşlı Yaşam Merkezi'nin büyük bir proje olduğunu dile getiren Genç. 50. Yıl Mahallesi 38. Cadde'de yüksek ve güzel manzaralı bir...