19 / 04 / 2024

mersin icralık gayrimenkul

mersin icralık gayrimenkul

Mersin 4. İcra Müdürlüğü Mersin'in Akdeniz ilçesindeki 27 bin 384 metrekarelik alana yayılan fabrika binasını satışa çıkardı.

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Nexist Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexist Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Tüfek ve Mehmet Fatih Orhan ortaklığında kuruldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fila Maıson İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer2de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lala Gahramanova tarafından kuruldu.

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Katar'dan Türkiye'ye 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Türkiye’nin ekonomi anlamında önemli müttefiklerinden bir olan Katar gelecek yılda 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi. 

Altan Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ve Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altan Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ve Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Altan tarafından kuruldu.

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cumali Tunç tarafından kuruldu.

Hma Proje Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Proje Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Murat Akın ve Özkul Ege Akın ortaklığında kuruldu.

Alpago Mimarlık Gayrimenkul Yatçılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpago Mimarlık Gayrimenkul Yatçılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Abbasioğlu tarafından kuruldu.

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Fırat Danışman tarafından kuruldu.

500 hastane icralık oldu!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 500 hastanenin tıbbi cihaz borcu nedeniyle icralık olduğunu açıkladı. Emir, tıbbi cihaz firmalarının 17 milyar TL dolayındaki alacakları için hastanelere haciz uygulamaya başladığını duyurdu.

mersin icralık gayrimenkul Haberi

mersin icralık gayrimenkul

Mersin'in Akdeniz ilçesi Nacarlı köyünde bulunan 27 bin 384 metrekare alana yayılan fabrika ve fabrikaya ait tesisler Mersin 2. İcra Müdürlüğü'nde icradan satışa çıkarıldı. 


6 milyon 84 bin 15 liradan satışa çıkan taşınmaz Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alıyor. 


Fabrika binasının birinci satış günü 6 Kasım 2012 günü 10.30-10.40 saatleri arasında Mersin 4. İcra Müdürlüğü, Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi Özel İdare İş Hanı Mersin adresinde açık artırma şeklinde yapılacak.


Detaylı bilgi için