19 / 04 / 2024

Mersin OSB sanayi yatırımları

Mersin OSB sanayi yatırımları

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, “Mersinli sanayiciler yatırımlarına ara vermeden devam edecek. 3’üncü OSB’de 200 sanayici yatırım için bekliyor” dedi.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Tarihi Mersin Evleri yeniden hayata kazandırılacak!

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taş tarafından kuruldu.

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı. Törende konuşan Bakan Varank, "Türkiye'nin Otomobili sayesinde 60 yıllık bir hayalin, gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahit olduk." dedi.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

2020'de 7 yeni OSB ve 5 sanayi sitesi açılacak!

2020 yılında 7 yeni organize sanayi bölgesi (OSB) ve 5 sanayi sitesi daha tamamlanacak ve böylece 25 bin kişiye istihdam sağlanmış olacak...

Yeni sanayi bölgelerine Yeşil OSB vizyonu!

Sanayinin teknolojik dönüşümü hakkında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Sanayinin teknolojik dönüşümünü Yeşil OSB vizyonumuzla yürütüyoruz. Yeni inşa edilecek sanayi bölgelerinin de bu vizyonla tasarlanmasını amaçlıyoruz" dedi.

Mersin OSB sanayi yatırımları Haberi

Mersin OSB sanayi yatırımları

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, “Mersinli sanayiciler yatırımlarına ara vermeden devam edecek. 3’üncü OSB’de 200 sanayici yatırım için bekliyor” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ekonomik seferberlik çağrısı tüm OSB'lerde karşılık buldu. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 2017 yılı içerisinde Mersinli sanayicilerin hız kesmeden üretim yapmaya devam edeceklerini, 3'üncü organize sanayi bölgesinde 200 sanayicinin yatırım için müracaat ettiğini söyledi.


"DEVLETİN YANINDAYIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısından sonra 2017 ve sonraki yıllarda da Mersinli sanayicilere güvendiklerini belirten MTOSB Başkanı Sabri Tekli, "Ülkemiz çok sıkıntılı günlerden geçti, geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ekonomik seferberlik çağrısında bulundu. Bu zorlu günleri birlik olursak aşabiliriz. Mersinli sanayicilerin üzerine düşeni yapacağına eminim" dedi.


GÜVENİN GÖSTERGESİ

Mersinli sanayicilerinin ülkesine olan inancını hiçbir zaman yitirmediğini kaydeden Başkan Tekli, "3. organize...