16 / 04 / 2024

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Basri Güzeloğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Hasan Basri Güzeloğlu...

MERYAP, Mersin’in kentsel dönüşümünü üstleniyor!

Ekonomi Bakanı Çağlayan: "Mersin dünyanın önemli ticaret, kültür ve turizm merkezlerinden biri olacak" diye konuştu

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Hasan Şıldak: Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz!

Salda Gölü hakkında açıklama yapan Burdur Valisi Hasan Şıldak, "Salda'ya el sürenin elini kırarlar. Bunu ilin valisi olarak söylüyorum. Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz." diye konuştu.

MESİAD: Mersin'e metro yerine hafif raylı sistem yapılmalı!

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin, kentin en büyük problemlerinden biri olan ulaşım sorununun çözülmesinin hızlandırılması gerektiğini, metro yerine hafif raylı sistemin yapılması önerisinde bulundu…

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesiyle ilgili 12 soru!

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hasan Sıdalı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mersin'de 50 yıllık yolu kapatan arazi sahibi: Benim en doğal hakkım!

Mersin Erdemli'de geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 senedir kullandığı yolun özel mülk nedeniyle kapatılmasının ardından arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" diye konuştu.

Salda Turizm Merkezi'nin iptaline yönelik karar!

Burdur Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz hafta Salda Turizm Merkezi'nin iptaliyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlandı. Bunun Salda'daki koruma çalışmalarıyla hiçbir ilgisi yoktur." şeklinde konuştu.

Denizli'deki depremde bazı evler hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli'deki depremle ilgili açıklama yaptı. Karahan, "Bazı evlerde hasar olduğu belirtiliyor. Hasar tespit çalışmalarına başlandı" dedi...

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Denizlili depremzedelere kira yardımı yapılacak!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'da dün meydana gelen depremde evleri ağır hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını söyledi.

Denizli Acıpayam'daki depremden 10 ev hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Denizli Acıpayam'daki depremden 10 evin hasar gördüğü açıklandı.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Haberi

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu

Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

22 Eylül 1964 Ankara doğumlu olan Hasan Basri GÜZELOĞLU idareci bir aileden gelmektedir. İlk, orta ve lise eğitimini yurdumuzun değişik yörelerinde tamamlamıştır.

A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 04.07.1985 tarihinde birincilikle mezun olan Güzeloğlu, 1985 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını da birincilikle kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girmiştir.


Şanlıurfa-Siverek ve Kütahya-Simav İlçeleri Kaymakam Vekilliği yapan Güzeloğlu, 1989 yılı Haziran ayında İçişleri Bakanlığında 74. Dönem Kaymakamlık Kursunu ikincilikle bitirerek tercihi ile Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesine atanmıştır. Sonra sırası ile Elazığ İli Baskil İlçesi, Bitlis İli Güroymak İlçesi, Niğde İli Ulukışla İlçelerinde Kaymakam olarak görev yapmıştır.


10 Eylül 1997 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından başarısı doğrultusunda sınıf yükseltilerek İzmir İli Menderes İlçesi Kaymakamlığı görevine atanmıştır.


Hasan Basri GÜZELOĞLU;

01.02.2003 tarihli Resmi...