19 / 04 / 2024

mersin yenişehir leman kültür yıkım

mersin yenişehir leman kültür yıkım

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Leman Kültür adlı işletmenin yıkımı için gelen belediye ekipleri, zabıta ve polis, çalışanların oluşturduğu etten duvarla karşılaştı.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalar kontrol ediliyor!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkım kararı verilen binalar için asbest kontrolü yapılıyor. 

Mersin Yenişehir'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Mersin 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin ili, Yenişehir ilçesi, Menteş Mahallesi, 10666 ada 1 parsel ve Mersin ili, Yenişehir ilçe, Çiftlik Mahallesi, 225 ada 7 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 13 milyon 401 bin 644 TL'ye icradan satıyor...

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi 31 Temmuz'da!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mersin Yenişehir'e hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin inşası için 28 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

mersin yenişehir leman kültür yıkım Haberi

mersin yenişehir leman kültür yıkım

Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı’nın kararı ile sabah saatlerinde işletme önünde toplanan zabıta, polis ve yıkım ekipleri söz konusu işletmenin bir bölümünün imar planına göre yıkılması gerektiğini öne sürerek, işletme temsilcileriyle görüşme yaptı. Yıkım girişimine tepki gösteren işletme sahiplerinden Necmeddin Kılıçcıoğlu, işletmenin yerleşimiyle alakalı hiçbir uygunsuzluk olmadığını ve ellerinde savcılık kararının olduğunu belirterek, "Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin bize verdiği hakkı hiçe sayarak işletmemizi başımıza yıkmaya çalışıyor. Böyle derebeylik olamaz. Belediye, zabıtasını ve polisini alıp usulsüz bir şekilde burayı yıkmaya çalışıyor. Burayı yıkmaları için cesedimizi çiğnemeleri lazım" şeklinde konuştu.

Öte yandan, yıkıma engel olmak isteyen ve sonuna kadar direneceklerini ifade eden iş yeri çalışanları, işletme sınırlarını çevreleyen duvarın üzerine çıkarak zincir oluşturdular. Çalışanların etten duvar örmesiyle karşılaşan belediye ekipleri, Kılıçcıoğlu’nun da...