27 / 04 / 2024

Mert Öcal ticaret

Mert Öcal ticaret

Yakında ekranlara yeniden döneceğini söyleyen Mert Öcal, ticarete atıldı. Bir AVM çıkışı objektife takılan ünlü oyuncu, “Şu an ortağı olduğum bir fıstık ezmesinin ticareti ile ilgileniyorum. O yüzden sık sık fabrikaya Sakarya’ya gidip geliyorum” dedi.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erdoğan Sarı tarafından kuruldu.

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Uğur, Mert Osman Bayrak, Murat Ateş ve  Serdar Oral tarafından kuruldu.

Giray Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giray Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert    Giray tarafından kuruldu.

Dmg Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmg Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bakış, Metehan Mert ve  Ömer Faruk Celep tarafından kuruldu.

Meys Proje Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Proje Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  21 bin TL sermaye bedeli ile Esra Atiker Çelik, Şevket Mert Yüksel, Yağmur Soylu tarafından kuruldu.

Mth Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Mth Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Mert tarafından kuruldu.

Parga Site Yönetimi Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Site Yönetimi Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mert Denizman tarafından kuruldu.

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahadır tarafından kuruldu.

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Mert Öcal ticaret Haberi

Mert Öcal ticaret

Bir AVM çıkışı objektife takılan ünlü oyuncu, Mert Öcal ticarete atıldığını açıkladı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Öcal, “Şu an ortağı olduğum bir fıstık ezmesinin ticareti ile ilgileniyorum. O yüzden sık sık fabrikaya Sakarya’ya gidip geliyorum” diye konuştu.

Yakında ekranlara döneceğinin müjdesini veren Öcal, “Birkaç proje teklifi var. Şimdi onları değerlendiriyorum. İnşallah yakında tekrar ekranlarda görüşeceğiz”...