27 / 04 / 2024

mert yıldızhan açıklamaları

mert yıldızhan açıklamaları

Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu konut projelerine imza atan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise Ankara'nın dünyanın en hızlı büyüyen başkentlerinden biri olduğunun altını çizdi.

Mert Yıldızhan: Konut anlayışı baştan sona değişti!

Konut almak isteyenlerin önem verdiği konuların başında gelen konut fiyatları alıcıya yüksek gelirken, sektör temsilcileri fiyatlara etki eden unsurların arsa maliyeti ve sosyal donatı alanlarının artması olduğunu belirtiyor.

Mert Yıldızhan: Ankara lüks konut projelerinin başkenti haline geldi!

Konut almak isteyenlerin önem verdiği konuların başında gelen konut fiyatları alıcıya yüksek gelirken, sektör temsilcileri fiyatlara etki eden unsurların arsa maliyeti ve sosyal donatı alanlarının artması olduğunu belirtiyor.

Mert Yıldızhan yüksek aidat sorununa dikkat çekti!

Lüks ve markalı konutların yükselmesiyle konut tercihi değişim göstermesine karşın, bu konutların yüksek aidat giderleri konut sahiplerinin yaşamını neredeyse kira verir gibi sürdürmesine neden oluyor

Mert Yıldızhan: Konut satışında ilk sorulan soru aidat!

Yeni inşa edilen projeler havuz bakımından güvenliğe, tenis kortundan spor salonuna çok sayıda hizmeti sunarken, söz konusu hizmetlerle gelen yüksek aidatlar konut sahiplerinin yaşamını neredeyse kira verir gibi sürdürmesine neden oluyor.

Mert Yıldızhan: Konut almanın tam zamanı!

Döviz kurundaki ciddi artışın, ürünleri ithal malzemeler arasından seçen firmalar için sorun olduğunu söyleyen Elit Yapı'dan Mert Yıldızhan, bu şekilde giderse 4-5 ay sonra satış fiyatlarında güncelleme gerekeceğini dikkat çekti.

A101 Haftanın Yıldızları açıklandı! Bu hafta A101'de neler indirimde? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

A101 Marketin "Haftanın Yıldızları" ürünleri yayımlandı. Peki, bu hafta A101'de hangi aktüel ürünler indirime girdi? Haftanın yıldız ürünlerinin fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

A101 Haftanın Yıldızları açıklandı! Bu hafta A101'de neler indirimde? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101 Marketin "Haftanın Yıldızları" ürünleri yayımlandı. Peki, bu hafta A101'de hangi aktüel ürünler indirimli fiyatıyla satışa sunuldu? Haftanın yıldız ürünlerinin fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

A101'de Haftanın Yıldızları açıklandı! Aptamil bebek sütü ürünlerinde dev fırsat! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'in "Haftanın Yıldızları" kampanyasında kaçırılmayacak fırsat. Seçili pek çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101 Haftanın Yıldızları açıklandı! Bu ürünler yüzde 33 indirimde! Sakın kaçırmayın! İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 Haftanın Yıldızları ürünlerini açıkladı. Peki A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

mert yıldızhan açıklamaları Haberi

mert yıldızhan açıklamaları

Mert Yıldızhan şunları söyledi: "Bu hızlı büyüme ilk başlarda plansız kentleşme ve gecekondulaşma sorunlarını beraberinde getirdi. Önümüzde altın bir fırsat var. Ankara'yı yeniden inşa edebiliriz. Yeni bir mühendislik ve mimari anlayışla baştan yapılacak Ankara'yı en çok eski semtlerin isteyeceğini...