29 / 03 / 2024

Meryem Uzerli Kemer Country villası

Meryem Uzerli Kemer Country villası

Kızı Lara'nın yüzünü göstermemek için büyük çaba sarfeden Meryem Uzerli kale gibi korunan güvenli bir sitede aylık '8 bin dolar'a villa kiraladı.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açıyor!

Oyuncu Meryem Uzerli, senelerdir hayalini kurduğu kafe projesini hayata geçiriyor. İki mekan açacak olan güzel oyuncu, markasını dünyaya taşımak istiyor

Meryem Uzerli: Bir tane dairem var!

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli sessizliğini bozdu. Katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunan Meryem Uzerli, "Bir tane dairem var, başka bir yatırımım yok" dedi...

Meryem Uzerli ABD’de ev'lenecek!

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. ABD'ye giden güzel oyuncu ziyaret ettiği 2+1 daireyi gözüne kestirdi..

Meryem Uzerli Berlin'den yeni ev aldı!

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl'dan kazandığı para ile Berlin'den ev almıştı. Son 2 yılda rol aldığı 2 dizi, 3 sinema filminden kazandığı para ile yine Berlin'den ev satın aldı. 

Meryem Uzerli yeni evine taşındı!

Meryem Uzerli kirasının yüksek olması nedeniyle başka bir eve taşındı. Uzerli "Kira çok pahalı geldi. Artık daha ekonomik yaşamak zorundayım" diye açıklama yaptı.

Meryem Uzerli, Canyon Ranch'ten 12 milyon liraya villa aldı!

Meryem Uzerli, Türkiye’deki en büyük yatırımını yaptı, Didim- Akbük’teki yeni bir siteden 12 milyon liraya villa satın aldı.

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Meryem Uzerli 2.5 milyon TL'ye İstanbul'dan ev alacak!

Gecenin Kraliçesi dizisiyle hüsrana uğrayan Meryem Uzerli, Almanya'ya dönme krarı aldı. Ünlü oyuncu son reklam filminden kazanacağı 2.5 milyon lirayla İstanbul'dan bir ev almayı planlanıyor.

Meryem Uzerli, Kemer Country'de 8 bin dolara villa kiraladı!

Kızı Lara'nın yüzünü göstermemek için büyük çaba sarfeden Meryem Uzerli kale gibi korunan güvenli bir sitede aylık '8 bin dolar'a villa kiraladı.

Meryem Uzerli İstanbul'dan 1.7 milyon TL'ye ev aldı!

Almanya’da yaşayan Meryem Uzerli, yeni dizisi nedeniyle bir süre İstanbul’da yaşayacak. Ünlü sanatçı, kızı Lara’yı da düşünerek, lüks bir siteden 1.7 milyon liraya ev aldı.

Meryem Uzerli Acarkent'e taşınacak!

Almanya’da yaşayan ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi döneminde otelde kalmaktan şikayetçi olan Meryem Uzerli, yeni dizisinin çekimleri için İstanbul'da ikamet edecek. Uzerli, kızı Lara'yı da düşünerek Acarkent'e taşınmaya karar verdi.

Meryem Uzerli Kemer Country villası Haberi

Meryem Uzerli Kemer Country villası

Kızı Lara'nın yüzünü göstermemek için büyük çaba sarfeden Meryem Uzerli kale gibi korunan güvenli bir sitede aylık '8 bin dolar'a villa kiraladı.


Güzel oyuncu Meryem Uzerli Can Ateş'ten dünyaya getirdiği bir buçuk yaşındaki kızı Lara için ev tuttu. Bugüne kadar hep otel odalarında konaklayan güzel oyuncu artık yerleşik hayata geçmek istedi, bunun en önemli nedeni elbette kızıydı. Kızının yüzünü gazetecilerin görüntülemesinden çekinen Uzerli bu nedenle kesenin ağzını açarak Kemer Country'de lüks bir villa kiraladı. 


GÜVENLİĞİ ARTIRMIŞ


4 ay önce taşındığı aylık kirası 8 bin dolar olan evde kızının konforu ve güvenliği için her tür ayrıntıyı düşünen oyuncu, gazetecilerin evi bulamaması için adresini yakın arkadaşlarına bile vermediği konuşuluyor. Şimdilerde film çekimi için Fransa'da olan Uzerli, yakın zamanda başlayacak olan Gecenin Kraliçesi adlı dizisi...