29 / 03 / 2024

Mesa Çubuklu 28

Mesa Çubuklu 28

Teslimlerinin 24 ay sonra yapılacağı Çubuklu 28 Mesa projesi 80 daire ve 1 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Çubuklu 28 Mesa fiyatları...

Beykoz Mesa Çubuklu 28 fiyat bilgisi!

Beykoz Mesa Çubuklu 28 fiyat bilgisi kapsamında daireler 1 milyon 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede Mesa Mesken Sanayii A.Ş imzası bulunuyor...

Mesa Çubuklu 28 Beykoz daire satış fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 Beykoz daire satış fiyatları 1 milyon 145 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 80 daireden oluşuyor...

Mesa Çubuklu 28 fiyatlar 2017!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi 80 daire ve 1 ticari üniteden meydana geliyor.  İşte Mesa Çubuklu 28 fiyatlar 2017...

Mesa Çubuklu 28 fiyat bilgisi!

Lansmanı 19 Eylül'de yapılacak olan Mesa Çubuklu 28 projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak. Proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da yükselecek...

Beykoz Mesa Çubuklu 28 daire fiyatları!

Toplam 81 adet daireden meydana gelen Mesa Çubuklu 28 projesi 19 Eylül Salı günü basına tanıtılacak. Beykoz Mesa Çubuklu 28 daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor

Mesa Çubuklu 28 Konutları iletişim!

Mesa Çubuklu 28 projesi Mesa Mesken A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirildi. Proje iki katlı altı blok olarak planlandı...

Mesa Çubuklu 28 Beykoz satışları!

Mesa Çubuklu 28 Beykoz satışları Eylül'de başlıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinde ön talepler toplanıyor...

Mesa Çubuklu 28 Evleri Eylül'de satışta!

Mesa Çubuklu 28 Evleri Eylül'de satışa sunulacak. Mesa Çubuklu 28 projesinde 81 daire ve 1 ticari birim yer alıyor...

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim!

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Mesa Çubuklu projesinde ön talepler toplanıyor...

Mesa Çubuklu 28 satış ofisi!

Toplam 81 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen Mesa Çubuklu 28 projesi Eylül ayında yapılacak lansmanla birlikte satışa sunulacak. İşte Mesa Çubuklu 28 satış ofisi bilgileri...

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesa Çubuklu 28'de 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Şehir ve doğayı buluşturan Mesa Çubuklu 28'de sınırlı sayıda konut için 60 ay vade ve yüzde 0.99 fırsatı sunuluyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. 

Mesa Orman 2 satışa çıktı!

Mesa, Çubuklu'da inşa ettiği 350 milyon TL yatırım bedelli üçüncü projesi 10 blokta 163 daireden oluşan Mesa Orman II projesini satışa çıkardı.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Mesa Çubuklu 28'in kaba inşaatı bitti!

Mesa tarafından Beykoz'da hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire fiyatları 1 milyon 359 bin liradan başlıyor.

Konutta sat-yap devri bitti!

MESA Çubuklu 28'in lansmanında konuşan MESA Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, sektörde uzun yıllar boyunca uygulanan önce satış yapıp sonra proje yapma döneminin artık bittiğini söyledi.

Mesa Çubuklu 28'in lansmanı yapıldı!

MESA; Beykoz Çubuklu 28 projesinin lansmanını, kaba inşaatı tamamlanması sonrasında ve teslimine bir yıl kala gerçekleştirerek, finansal gücünü de bir kez daha gösterdi.

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

MESA Orman’da brunch etkinliği!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da, sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan İstanbul Kent Ormanı'na yaslayan MESA Orman’da doğayla iç içe keyifli günler, hafta sonu verilen brunchla başladı.

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA; Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan  konutta büyük indirim kampanyasına katıldı..

Mesa tarihi konut kampanyasına İstanbul projeleriyle destek veriyor!

MESA; İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.. 

Mesa Çubuklu 28 Haberi

Mesa Çubuklu 28

Çubuklu 28 Mesa projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan İstanbul'un en seçkin semtlerinden biri olan Beykoz ilçesinde inşa ediliyor. 

"Hem boğaz, hem orman manzaralı, eşsiz bir konsept" sloganıyla basına tanıtılan Çubuklu 28 Mesa projesi 80 daire ve 1 ticari üniteden meydana geliyor. 

Mesa 28 Çubuklu projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon satılık daire seçeneklerine yer veriliyor.

Teslimlerinin 24 ay sonra yapılacağı Çubuklu 28 Mesa fiyatları 1 milyon 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Ön talep toplanan Çubuklu 28 Mesa'da 60 ay yüzde 0,72 faiz oranı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Çubuklu 28 Mesa projesinde daire sahiplerine fitness, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanı, yüzme havuzu ve otopark gibi birçok ortak kullanım alanları sağlanıyor. 
 

Tel:...