25 / 04 / 2024

Mesa Kozyatağı Kadıköy satılık ev fiyatları

Mesa Kozyatağı Kadıköy satılık ev fiyatları

1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunulan Mesa Kozyatağı projesi 28 katlı rezidans bloğu olarak hayata geçirildi. Projede fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor...

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi'ndeki 3169 ada, 104 parsele ilişkin imar planı tadilatı 21 Mayıs 2018 tarihinde askıya çıktı..

Kadıköy Kozyatağı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Kadıköy İlçesi, Kozyatağı Mahallesi, 1452 ada, 128 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kadıköy Kozyatağı imar planı değişikliği askıda!

İBB tarafından Kadıköy Kozyatağı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. Plan, 17 Aralık'ta mesai bitiminde askıdan indirilecek..

Mesa Kozyatağı Kadıköy proje fiyatları!

Mesa Kozyatağı projesinde toplam 280 daireye yer veriliyor. Mesa Mesken A.Ş. imzası taşıyan projede fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Mesa Kozyatağı satılık daire fiyatları!

Mesa Kozyatağı 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri ile İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda inşa ediliyor. Projenin lansmanı 11 Mayıs'ta yapılacak...

Mesa Kozyatağı Kadıköy satılık ev fiyatları!

1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunulan Mesa Kozyatağı projesi 28 katlı rezidans bloğu olarak hayata geçirildi. Projede fiyatlar 950 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Mesa Kozyatağı daire fiyatları!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından hayata geçirilen MESA Kozyatağı Evleri'nde teslimlerin 2019 yılının Temmuz ayın gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Kadıköy Mesa Kozyatağı daire fiyatları...

Kadıköy Kozyatağı'nda 6 katlı bina yıkıldı!

Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Lemi Atlı Sokak içerisinde bulunan 6 katlı bir bina kentsel dönüşüm kapsamda yıkıldı. İşte o haber...

Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği paneli 21 Nisan'da!

"Kadıköy' de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği" başlıklı panel, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 09:30 - 13:00 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kadıköy Kozyatağı Vitrin iletişim!

Genç Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplam 122 adet daire yer alıyor. Kadıköy Kozyatağı Vitrin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 574 59 59 olarak belirlendi.

Kemeroğlu Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kemeroğlu Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 3 Haziran' da 10 bin TL sermaye ile Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Marmara Caddesi' nde açıldı.

Kadıköy'de rezidans inşaatında 1 işçi hayatını kaybetti!

Kadıköy Kozyatağı’ndaki rezidans inşaatında 4’üncü kattan üzerine iskele kalas ve demirleri düşen işçi hayatını kaybetti. Kaza sonucu Sezer Karakaş (22) adlı işçi hayatını kaybetti.

Mesa Kozyatağı Kadıköy satılık ev fiyatları Haberi

Mesa Kozyatağı Kadıköy satılık ev fiyatları

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı bulunan Mesa Kozyatağı projesi, konut, ticari ünite ve alışveriş merkezi olarak hayata geçiriliyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunan Mesa Kozyatağı projesi,  28 katlı rezidans bloğunda 280 daireden oluşuyor. Projede Mesa Mesken A.Ş imzası bulunuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Kozyatağı projesi, Atatürk Caddesi üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. 

MESA Kozyatağı projesinde lansman tarihi ise 11 Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. 2 tip 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri sunulan MESA Kozyatağı Evleri'nde, çocuk oyun alanları, fitness, avm, kapalı otopark gibi hizmetler de olacak. 


Mesa Kozyatağı Kadıköy satılık ev fiyatları!

Mesa Kozyatağı Rezidans fiyatları 1+1'lerde 950 bin TL'den, 2+1'lerde 1 milyon 550...