26 / 04 / 2024

mesa mesken yeni konut projesi

mesa mesken yeni konut projesi

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, "Arsa sahibinden bir rant vergisi alınıyorsa o, fiyatlara aynen yansır. Konut fiyatları yükselmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışa çıktı!

Mesa Mesken tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek.

Mesa Mesken'de bayrak değişimi!

Mesa Holding'in lokomotif şirketi Mesa Mesken Sanayii A.Ş'de görev değişimi yaşandı.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışta!

Mesa Mesken tarafından  Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Ekim 2022'de teslim edilecek.

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

mesa mesken yeni konut projesi Haberi

mesa mesken yeni konut projesi

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, imar değişikliği nedeniyle değeri artan arsalar üzerinden alınması düşünülen rant vergisinin muhatabının arsa sahipleri olduğunu belirterek, "Arsa sahibinden bir rant vergisi alınıyorsa o, fiyatlara aynen yansır" dedi. 


Boysanoğlu, yeni projeleri olan Gaziosmanpaşa'daki MESA KOZA-66 konutlarının tanıtımı nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.


Konut sektöründeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Boysanoğlu, sektörün kredi faizleri ve diğer bazı nedenlerden dolayı yavaşladığını söyledi. 


Türkiye'de konut balonu olup olmadığına dair tartışmalara da değinen Boysanoğlu, "Balon dediğimiz olay, durup dururken arsanın fiyatının değerlene değerlene inanılmaz noktalara gelmesi. Bunu en çok kentsel dönüşümde izliyorsunuz. Dönüşümde hak sahipleri dediğiniz kimse, sadece depreme karşı güvenli, yeni teknolojilere hazır, otoparkı, spor merkezi olan güvenlikli bir yeri kabul etmiyor. İlla ki 50 metrekare fazla olacak veya bir...